Nesrin57 hndathn çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız öyle😕 yavrunuzla inşallah sağlıklı bir yaşam sürersiniz🌸 Utku gerçekten hayata sıkıca tutunmuş aferin ona maşallah maşallah😇
mervebekel Eimustafa Ece Liva kızımın adı 🤍 Ece, kraliçe güzel kadın, Liva’da sancak anlamına geliyor. Sancakların kraliçesi oldu 🥰 ismini babası koydu ben Helen koymak istiyordum 🥲
Emelss- Eimustafa kızımın adı Mehlika duha mehlika “ yüzü ay gibi olan,ay yüzlü güzel kadın” Duha “sure,ve kuşluk vakti”
aycasil Eimustafa kuzenimin kızının adı Tomris. Prematüre olarak doğdu yaşmaz dediler yaşadı. Türkçe kökenli bir isim. Peçenek Türklerinde bulunan kadın kahraman olarak bilinir. Türkiye genelinde çok az bilinir güç ve cesaret anlamı taşır. savaşçı ve cesur kadın demek.
yirmiyedimayisdersin Eimustafa Zehra Güneş, Zehra ay ışığı yüzlü, ziynet eşyası güzellikli demek, güneş de güneş zaten. İki isim koydum birisi ay birisi güneş dengelensin her anlamda istedim. Fakat kimlikte sadece güneş. Zehra Güneş ezanlı Allah katındaki ismi 🥺🥺
aylizmihra Kızımın adı Ayliz Mihra Ayliz;Ay parıltısı, cennetten bahçe bazı yerlerde cennetteki en güzel hurinin adı olarak ta geçiyor Mihra ; iyiliksever, nazik ve hoşgörülü
dygbz Tuana, cennetten düşen ilk yağmur damlası Tanya, kiyametten sonra dogan ilk güneş- peri kraliçesi,prenses
defne5338 sadeturkkahvesi11 yaa ne güzel 🌸🌸 adlarıyla yaşasınlar ben iki ismide çok beğendim koymak istedim ikisini de 🥰🥰