hndathn Eimustafa kızımın adı Alin Utku. Alin;parlayan parıldayan ışıldayan demek başka bir yerde de meleklerin en yüksek mertebesi diye görmüştüm. Utku; yaşanılan zorluklardan sonra elde edilen mutluluk zafer demek. Alin i ben Utku yu eşim koydu. Alin Utku kaybettigim bebeğimden 2 sene sonra dünyaya gelen bir bebek.psikolojide gökkuşağı bebeği olarak geciyor. Gökkuşağı bebekleri ölen bir çocuktan sonra aileye sağlıkla doğan aileye mutluluk bereket getiren bir bebek demek. Alin olsun adı dedim içimdeki acimi dindirsin karanlık dünyaya ışık olsun ışığıyla evimi yüreğimi aydınlatsın dedim Utku derkende kızıma hamileyken iç kanama geçirdim kızımın plesentasi ayrıldı sonra mucizevi bir şekilde 12. Haftada ayrılan plesantasi 19. Haftada geri yapıştı trafik kazası geçirdim erken doğum riski atlattım haftalarca kanama yaşadım 300 iğne avuclarca hap şişelerce serumla yataga çakılı 37 hafta geçirdim biz Utku yu çok zor elde ettik Utku herşeye rağmen hayata tutundu yaşamak için daha anne karnında savaş verdi sağ ve sağlıkla doğarak evimize mutluluk getirdi dedi oylelikle Utku da koyduk
Nesrin57 hndathn çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız öyle😕 yavrunuzla inşallah sağlıklı bir yaşam sürersiniz🌸 Utku gerçekten hayata sıkıca tutunmuş aferin ona maşallah maşallah😇
doratalya Kızımın ismi Dora Talya Dora; Sevilen ve güvenilen yakın arkadaş, gönüldeş, eliaçık, iyi ağırlayan Talya ; doğanın uyanışı, baharın müjdesi, mitolojide doğanın ve hayvanların koruyucusu
birprensesannesii06 Kızımın adı İdil, saf, temiz ve içten olan aşk manasına geldiği söyleniyor. Fransızca kökenli bir isim fransızcada da Romantizm, gerçek aşk, eş ruhlar demek 😊
Ayseee60 İkra ❤️ Hz. Sav peygamber efendimize inen ilk vahiy, oku demek. Bizde dinini, okulunu hayırlı şeyler okusun etrafına hep Işık saçsın diyerek İkra koyduk. İkram diye seviyoruz babasıyla 🥰
Ayseee60 Gülce, Serra, Beren isimlerini de çok beğeniyorum Gülce istemistik ama ismi gül ile başlayanların hayatı zor geçiyormuş diye duydum ve soğudum. Bir kızım daha olsa Serra koyarım☺️
byzzlyhayns Eimustafa kızımın ismi Züleyha anlamı su perisi, saflık ve güzellik 😇😊 hz Yusuf un eşinin ismi aynı zamanda Eimustafa
cemree24 Eimustafa Kızımın ismi Berce🌸 Anlamı: Seçilmiş, beğenilmiş kişi Denizi suyu seven ve Bir şiirin en güzel dizesi 😊 Aynı zamanda benim ve eşimin isimlerimizin birleşimi ♥️
defne5338 Eimustafa kızımın adı elis alya Elis mitolojik güzel kokan cicek güzel kadın anlamında Alya yüksek yer şeref gökyüzü sema anlamında 🌸🌸
birmini Eimustafa kızımin adi Simay Ece (Simay gümüş kadar güzel olan,gümüş ışıgi kadar parlak olan …Ece (Kraliçe)
atam1938 Eimustafa Nurbanu kızımın ismi Banu hükümdar kadın demek nur aydınlık güzel yüzlü demek birleşik yazılıyor bu isimde tarih dersinde işlemiştik 2.sarı selimin eşi nurbanu sultan güzelliği ve hükümdarlığı ile bilinir hoşuma gitmişti o zamandan beridir kızım olursa koyarım dediklerimden di oldu 🫠