Ayseee60 Gülce, Serra, Beren isimlerini de çok beğeniyorum Gülce istemistik ama ismi gül ile başlayanların hayatı zor geçiyormuş diye duydum ve soğudum. Bir kızım daha olsa Serra koyarım☺️
byzzlyhayns Eimustafa kızımın ismi Züleyha anlamı su perisi, saflık ve güzellik 😇😊 hz Yusuf un eşinin ismi aynı zamanda Eimustafa
cemree24 Eimustafa Kızımın ismi Berce🌸 Anlamı: Seçilmiş, beğenilmiş kişi Denizi suyu seven ve Bir şiirin en güzel dizesi 😊 Aynı zamanda benim ve eşimin isimlerimizin birleşimi ♥️
defne5338 Eimustafa kızımın adı elis alya Elis mitolojik güzel kokan cicek güzel kadın anlamında Alya yüksek yer şeref gökyüzü sema anlamında 🌸🌸
birmini Eimustafa kızımin adi Simay Ece (Simay gümüş kadar güzel olan,gümüş ışıgi kadar parlak olan …Ece (Kraliçe)
atam1938 Eimustafa Nurbanu kızımın ismi Banu hükümdar kadın demek nur aydınlık güzel yüzlü demek birleşik yazılıyor bu isimde tarih dersinde işlemiştik 2.sarı selimin eşi nurbanu sultan güzelliği ve hükümdarlığı ile bilinir hoşuma gitmişti o zamandan beridir kızım olursa koyarım dediklerimden di oldu 🫠
seydaa00 Eimustafa benim kızların isimleri irem; cennet bağı, dünya cenneti, cennet kadar güzel ve bayındır yer Leya; dostluk ve baglılıgı yüksek, içten ve sagdık demek ayrıca yakup peygamberin ilk eşinin adı da diyorlar