minikkurabiyee Eimustafa Amine: inanılır, güvenilir, yüreğinden korku olmayan Erva: letafet, güzellik,susuzlara su veren güzel
Postal Eimustafa Eslem .anlamı Allah’a teslim olmak demek Ceylin .cennet kapısı demek Eflan.cennete bulunan bir ağaç Zümra .İyi ahlaklı Hepsini kızıma isim koymak için araştırmıştim Sonunda esleme karar verdim 🙂
ahsengunesveannesi Eimustafa Ahsen Güneş kızımın adı Ahsen : çok güzel,en güzel demek Güneşi de hepimiz biliyoruz zaten ☺️
taze-anne2312 emirbal aa bende eslem koyacam şimdiye kadar form da bu isme rastlamamıştım görünce mutlu oldum 🤭 adıyla yaşasın inşallah
gulsah97 Tomris= savaşçı cesur ve ilk Türk kadın hükümdar İkra= Hz.Muhammede inen ilk vahiy oku demek
ikibaloglanannesi Kızım yok ama olsaydı kesinlikle Ayza olacaktı Anlamı ise ay gibi güzel yüzlü Oğlumun adı Kutay belki bir gün kızım olursa abisine uyduracağız✨
kurabiyevarsimitvar ahsengunesveannesi Ay biz de Ahsen, Hafsa ve Efnan arasında çok kalmıştık inşallah büyüyünce niye Ahsen ya da Efnan katmadınız demez.😂😂
busraalanya Eimustafa ferda kızımın ismi yarın gelecek anlamında ✨ben bade çok istemiştim şarap anlamlarını taşıyor o yüzden önermediler . Turna ismi de çok güzel
m09 Kızım yok ama olsaydı beğendiğim isimler Defne:yaprakları güzel kokulu bir ağaç. nefes: anlamı malum, dünya, atlas (bence hem kız hem erkek için uygun) ,deniz
kurabiyevarsimitvar Eimustafa Hafsa: Koruyan, gözeten, aslan yavrusu, Hz. Ömer (ra)'ın kızı ve Peygamber Efendimiz (sav)'in eşi.🌸
aysehun Kızımın ismi Yüsra Era🥰 Yüsra: Allah tarafından insana bahşedilen kolaylık Era: devir, çağ, çığır