Postal Eimustafa Eslem .anlamı Allah’a teslim olmak demek Ceylin .cennet kapısı demek Eflan.cennete bulunan bir ağaç Zümra .İyi ahlaklı Hepsini kızıma isim koymak için araştırmıştim Sonunda esleme karar verdim 🙂
ikibaloglanannesi Kızım yok ama olsaydı kesinlikle Ayza olacaktı Anlamı ise ay gibi güzel yüzlü Oğlumun adı Kutay belki bir gün kızım olursa abisine uyduracağız✨
ahsengunesveannesi Eimustafa Ahsen Güneş kızımın adı Ahsen : çok güzel,en güzel demek Güneşi de hepimiz biliyoruz zaten ☺️
kurabiyevarsimitvar ahsengunesveannesi Ay biz de Ahsen, Hafsa ve Efnan arasında çok kalmıştık inşallah büyüyünce niye Ahsen ya da Efnan katmadınız demez.😂😂
busraalanya Eimustafa ferda kızımın ismi yarın gelecek anlamında ✨ben bade çok istemiştim şarap anlamlarını taşıyor o yüzden önermediler . Turna ismi de çok güzel
m09 Kızım yok ama olsaydı beğendiğim isimler Defne:yaprakları güzel kokulu bir ağaç. nefes: anlamı malum, dünya, atlas (bence hem kız hem erkek için uygun) ,deniz
kurabiyevarsimitvar Eimustafa Hafsa: Koruyan, gözeten, aslan yavrusu, Hz. Ömer (ra)'ın kızı ve Peygamber Efendimiz (sav)'in eşi.🌸
aysehun Kızımın ismi Yüsra Era🥰 Yüsra: Allah tarafından insana bahşedilen kolaylık Era: devir, çağ, çığır
123491_ Umay :Orhun yazıtlarından .türk mitolojisinde anne karnındaki bebekleri ve hayvanlari koruyan tanrıça.gokyuzunde yaşıyor.gokkusagi ile dünya ya iniyor.Ataturk çocuk esirgeme kurumunun kurucusuna soyadı olarak Umay vermiştir.Daha ne olsun:)