karacavesile Eimustafa kızımın adı Esila anlamı güzel ve letafeti temsil eden şey anlamına geliyor ☺️
ilaymeva52 Eimustafa İlay: Ülkenin en güzel kızı demek Meva: 7 cennetten bir tanesinin adı. Kur’an’ı Kerim’de Cennet’ül Meva diye geçiyor. Diğer anlamına ise sığınılacak yurt, mesken demek 🌸
dogaartemismom Eimustafa benim kızımın adı Doğa Artemis ❤️ Artemis:yunan mitolojisinde ay ve bereket tanrıçasının ismi. Ayrıca güzelliğiyle bilinşr doğayı ve hayvanları koruduğu bilinir. Çok iyi ok ve yay kullanır.
Nesrin57 Eslemito Ruhefza telaffuzu bayağı zorladı beni🫠gene de anlamı güzelmiş adıyla yaşasın Ruhefza Naz
Eslemito Nesrin57 teşekkür ederiz inşallah söyleyince alışıyor insan annemler naz diyor soyleyemediklerinden gençlerde RUHEFZA NAZ diyorlar ortaya karışık işte
Nesrin57 hndathn çok geçmiş olsun neler yaşamışsınız öyle😕 yavrunuzla inşallah sağlıklı bir yaşam sürersiniz🌸 Utku gerçekten hayata sıkıca tutunmuş aferin ona maşallah maşallah😇
mervebekel Eimustafa Ece Liva kızımın adı 🤍 Ece, kraliçe güzel kadın, Liva’da sancak anlamına geliyor. Sancakların kraliçesi oldu 🥰 ismini babası koydu ben Helen koymak istiyordum 🥲
Emelss- Eimustafa kızımın adı Mehlika duha mehlika “ yüzü ay gibi olan,ay yüzlü güzel kadın” Duha “sure,ve kuşluk vakti”