Armanyldzhn snyck yok biliyorum onlar bakmıyor , ama yuvarlağı tam doldurmuyor , yada taşırıyor , gazla almıyor , yani bu sağlık ocağının 3. Kez kan istemesi bizden
Nz91 Armanyldzhn bizim bu hastalığa bakan Hacettepe de bi dr var onu aradık ve değer yüksek değil tedaviye bile gerek kalmaz dedi sizinkinde çok yüksek değil inşallah güzel haberler alırız
Armanyldzhn snyck öncekileri bilmiyorum nerden öğrenirim , ilk doğduğundan kan alımı ile beraber 3 kez alındı şimdi 4. Yü vermemizi istiyorlar
snyck Armanyldzhn bence direk metabolizma hastaliklari olan bir yere gidin orda kan verin en saglikli sonucu alirsiniz
Nz91 Armanyldzhn Ankara’ya gidiyorsa 0 (312) 357 51 00 numaradan öğrenebilirsiniz biz buradan öğrendik
Armanyldzhn snyck 4. Kez de topuk kanı verdiğimizde yine sonuç yüksek çıkarsa üniversite hastanesine yönlendiriyorlarmış
Armanyldzhn Nz91 bazı özel hastaneler kendi labaratuar ortamında yapabiliyormuş diye duydum . Yarın hastaneye gidince soracağım yine . Arayıp sordum yapıyoruz dediler
Nz91 Armanyldzhn topuktan alınıyor canım bu kan bazen yüksek çıkınca üçüncü isteniyor diye biliyorum erken teşhis çok önemli
snyck Armanyldzhn yine ayni duzeyde cikarsa merak etmeyin hafif düzeylidir sıkıntı yasamazsınız 🤲 allah saglik versin yavrulara
Armanyldzhn Nz91 açan yok numarayı bulunduğum şehirin il sağlık müdürlüğünü aradım burdan öğrenirsiniz ama mesai saati dışı şuanda yarın sabahtan arayın dedi. En iyisi biz yarın bi doktora gidelim . Onunla konuşalım hastanede alıyorlarsa kanımızı verelim . Yarın arar önceki sonuçları da öğrenirim . sabırım şuan bişi yapamıyorum yarını beklemekten başka çare yok
Armanyldzhn Nz91 teşekkür ederim yardımınız için çok saolun 🙏🏼 İnşallah sıkıntı çıkmaz yarın bi sonuca ulaşırız inşallah
Nz91 Armanyldzhn inşallah canım Rabbim biz ve bizim gibi sonuç bekleyenlere en güzel sonuçları almayı nasip etsin beklemek çok zor
Fundalmila Cnm öncelikle geçmiş olsun kızım şuan 7 aylık iki aylıkken bize de öyle denildi ikinin üzerindeydi araştırma hastanesinde metebolizma bölümüne gittik kan verildi normal çıktı sağlık ocağında verilen kanlar da yanlişlık çıkabiliyor siz ihmal etmeyin yine de
Armanyldzhn Fundalmila o yüzden sağlık ocağında vermek istemiyorum , neyinyanlış yapıyorlar bilmiyorum . yarın çocuk doktorumuza gideceğiz orası da doğum yaptığım hastane , telefondan öğrendiğim kadarı ile alıyorlarmış topuk kanı . Daha güvenilir olur diye düşünüyorum yapıyorlarsa . bakalım doktorumuz ne diyecek . Eğer içimdeki şüphe gitmezse Akdeniz tıp hastanesine götüreceğim orda varmış bahsettiğiniz bölüm.