snyck Armanyldzhn bunun icinde metabolizma hastaliklari olan bir hastanede yaptirmanizi tavsiye ederim bizim kizimiz dogdu dogali hacettepe takipli hastalik onemli o yuzden kesin teshiste onemli istanbul izmir samsun gibi yerlerde baktirmanizi öneriririm
Armanyldzhn snyck ama önce küçükde olsa bi emin olmak gerekir , şuan çok net değil , sağlık ocağının yanılmış olmasını umuyorum açıkçası 😞
Armanyldzhn snyck eşimi arayan il sağlık müdürlüğündeki kadın öyle demiş , korkulacak bir sürüm değil 2 olması gerekirken 2.6 çıkmış. Ozaman bu rakam yanılma payı olabilir mi . Çünkü sizin 6 çıkmış bizim orana bakınca hayli yüksek , gerçi yaşına veya ayına göre değişiyor olabilir mi
snyck Armanyldzhn tabiki deger onemli normalde 2 ile 6 arasi normal kabul ediliyor yenidogan icin tam emin degilim suan ablama sordum ilki 8 cikmis yani size gore baya yuksek insallah sizin tekrar edilince düşer umutsuz olmamak lazim bide bebek ilk topuk kani alinana kadar yeterli beslenmemisse de yanlis cikabiliyormus
snyck Armanyldzhn saglik ocagi kana kendi bakmiyor ankaraya gonderiyor cunku topuk kanina cok onem veriliyor burda yanlislik yaratabilecek durum bebegin beslenmesi falan hemen duzene girmiyor ya
Armanyldzhn snyck ama 1.5 aylıkdı son verdiğimiz topuk kanı ve kilo vs gelişimi gayet yerinde görünüyor doktor tarafından.
Armanyldzhn snyck yok biliyorum onlar bakmıyor , ama yuvarlağı tam doldurmuyor , yada taşırıyor , gazla almıyor , yani bu sağlık ocağının 3. Kez kan istemesi bizden
Nz91 Armanyldzhn bizim de hastanede verdiğimiz 2.1 çıktı ikinciyi sağlık ocağına verdik sonuç bekliyoruz bugün yarın çıkar dediler çok zor bi bekleyiş Rabbim yardımcımız olsun. Bu arada özelde verseniz bile belirli yerlerde bakılıyor bu sonuca bende özelde baktırmak istedim de aynı yere gittiğini öğrenince vazgeçtim
Armanyldzhn Nz91 bazı özel hastaneler kendi labaratuar ortamında yapabiliyormuş diye duydum . Yarın hastaneye gidince soracağım yine . Arayıp sordum yapıyoruz dediler
Nz91 Armanyldzhn topuktan alınıyor canım bu kan bazen yüksek çıkınca üçüncü isteniyor diye biliyorum erken teşhis çok önemli
Armanyldzhn snyck öncekileri bilmiyorum nerden öğrenirim , ilk doğduğundan kan alımı ile beraber 3 kez alındı şimdi 4. Yü vermemizi istiyorlar
Nz91 Armanyldzhn bizim bu hastalığa bakan Hacettepe de bi dr var onu aradık ve değer yüksek değil tedaviye bile gerek kalmaz dedi sizinkinde çok yüksek değil inşallah güzel haberler alırız
snyck Armanyldzhn bence direk metabolizma hastaliklari olan bir yere gidin orda kan verin en saglikli sonucu alirsiniz
Nz91 Armanyldzhn Ankara’ya gidiyorsa 0 (312) 357 51 00 numaradan öğrenebilirsiniz biz buradan öğrendik
Armanyldzhn snyck 4. Kez de topuk kanı verdiğimizde yine sonuç yüksek çıkarsa üniversite hastanesine yönlendiriyorlarmış
snyck Armanyldzhn yine ayni duzeyde cikarsa merak etmeyin hafif düzeylidir sıkıntı yasamazsınız 🤲 allah saglik versin yavrulara