Nuryg Büyük oğlum medipol kosuyolunda doğdu 30.6.2020 de küçük oğlum Altunizade Acıbadem de doğdu 12.12.2023 te ❤️
Sevvl silaa66 doktorum tamamda hastanenın Allah belasını versin Özel kolan hastanesı Bayrampaşa subesi
crknkzz BskSrc ikinci dogdudunda ilk 2 ay cok zorlandim cok zor bi surecti smdi 1 bucuk. Aydir cok sükür daha iyiyiz insan alisiyor duzeni ona gore sagladm bi sekilde gidiyor iste 🥲 ah ah dur sorma. Biseyler aglarim 🥲
BskSrc crknkzz allah yardımcın olsun canım🙏 sağlıkla büyüsünler inşallah, senin de sağlıklı kalmanı diliyorum 🤭🤭🤭
bsrsvr Senaxxx ben de orda radyoloji teknikeriyim aynı şekilde randevusuz kesinlikle bakmıyolardı detaylı ultrason için bile yalvar yakar randevu aldım
Humasmommy silaa66 Türkiye Hastanesi’nde doğdu kızım🫶🏻🍀 22.07.2022 11.55 ⏰ Doktorumuz da Ayşe Meryem Uslu 💛 kesinlikle hastaneden ve dr’umdan çok memnun kaldım
bsrsvr Senaxxx bilmiyorum ben gelen hastane personeline yardımcı olmaya çalışıyorum aynı şeyi diğerlerinden de beklerdim..
kedilivebebekli_ silaa66 aynı hastane aynı doktor ☺️ 10.04.2024 02.55 Tüm kontrollerimde Mehtap ablaya gidip bayramın 1.günü suyum geldiği için Hakan abide doğurmuştum 😀
Veramomm Usnac1995 Tuzla’da oturuyorum acil sezeryan ile gittim 🥲 gecenin bir yarısı o doktor denk geldi 🥰
kedilivebebekli_ silaa66 bugün de aynı hastanede bebeğim sünnet oldu, Güven hoca yaptı. Ondan da çok memnun kaldık