badesmommm Birdunyabircennetannesi offfffAllahın belası kadın yüzünden travma doluyum… ilk doğumumu orda yapmştm her şeyiyle berbat
Birdunyabircennetannesi badesmommm Doğumda kalbini durdurdu oğlumun gerizekalı Ve erken doğum yapan birine suni sancı verdi suyumu patlattı durduk yere Hakkımı asla helal etmiyorum Allah’ım korudu
yirmiikikasim23 silaa66 olmustur bi 10 yil doktoru sakladilar sadece hemsireyi gorevden aldilar hapis bile yatmadi. Zaten korktugum oydu doktorun ismini aciklamamislardi o zaman
oylesinebiri_ Busragokceberra doktorunuz dan memnun muydunuz instgram da görüyorum çok ilgili güler yüzlü bir doktor bende gitmek istiyorum da sizin yorumunuzu görmem iyi oldu sizden de duyarım nasıl bir doktor olduğunu 😊
Busragokceberra oylesinebiri_ Ben çok sevdim çünkü bütün kaygıları ortdan kaldiriyor moral veriyor.Benden sonra kuzenim ve teyzemde onda doğum yaptı.Normal oldular onlar benim kızımın kalp ritmi düşünce sezeryan oldum ilk gün hastahane odasını toplamıştım baya iyiydi dikişim
morkelebekk54 erkapdan evet dogum yaltim canim 18 gunluk olduk. Ama ben seni cikaramadim kiz momdan tanisiyoruz buyuk ihtimalle yoksa burda yeniyim ki hamileykende bursyi kullanmadim zaten
crknkzz BskSrc ikinci dogdudunda ilk 2 ay cok zorlandim cok zor bi surecti smdi 1 bucuk. Aydir cok sükür daha iyiyiz insan alisiyor duzeni ona gore sagladm bi sekilde gidiyor iste 🥲 ah ah dur sorma. Biseyler aglarim 🥲
Nuryg Büyük oğlum medipol kosuyolunda doğdu 30.6.2020 de küçük oğlum Altunizade Acıbadem de doğdu 12.12.2023 te ❤️
Sevvl silaa66 doktorum tamamda hastanenın Allah belasını versin Özel kolan hastanesı Bayrampaşa subesi
BskSrc crknkzz allah yardımcın olsun canım🙏 sağlıkla büyüsünler inşallah, senin de sağlıklı kalmanı diliyorum 🤭🤭🤭