kedilivebebekli_ silaa66 çocuk doktorunda Sultan hocayla başladık şimdi doğa Hastanesine götürüyorum Halil hocaya ☺️
silaa66 kedilivebebekli_ sultan hoca yeni geldii 🥰 Doğa hastanesi de iyi derneğimiz orası ile sözleşmeli ama işte ben hakan hoca için orda yaptım ve kaldım😂😂😂
MihraEliff Tekirdağ Çorlu özel vatan hastanesi 19.12.2023 09:34 mihroşum geldi 🥰 doktorum semra Akhan Tezcan çok tatlı naif bir kadın gayet memnun kaldim
ilaymeva52 silaa66 Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi 08.12.2023 15:53 🌸 Sedef Binöz ♥️ Kızımla aynı semt doğumluyuz 😍
nisavera Birminikprensannesi 10 tane çocuğum olsa 10 tanesinide bülent hocada doğururum 10 tane çocuğum olsa 10 tanesini de aynı hastanede çalışan burak hocaya kontrole götürürüm ikisinden de çok memnunum
dilarademiry Birminikprensannesi evet çok memnun kaldım bütün süreçten normalde devlet hastanelerini tercih etmem ama gayet nezih ve ilgililerdi
dilarademiry Birminikprensannesi son 3 kontrole oraya gittim son kontrolümde zaten yatış verdiler rutin olarak ultrasonla bakıp nstye gönderiyorlar doğum yaptığınız odalar tek kişilik yanınızda istediğiniz kişi kalabiliyor benim eşim kalmıştı bebek doğmadan 10 dk önce çıkarmışlardı odadan doğum sonrasında kaldığımız odalarda tek ve iki kişilik olarak ayrılıyor
bkorkmaz silaa66 Kocaeli Gölcük Medar hastanesi İlk oğlumun doktoru Ahmet coskan İkinci oğlumun doktoru mehtap kirsavoglu 😍❤️
Miraygamze55 Manisa özel grandmedical hospital doktorum doc. Dr nahit ata 03.02.2023 saat 15.25 te doğdu kizim ☺️