Memolininannesi uykusuzluklarinanasi evet çok kibar ve güzel aşırı memnun kaldım bir daha doğursam yüne ona giderim 🥰
Atamom_ silaa66 Özel Aydın Liva Hastanesi Dr. Kamil Kurt 03.02.2024 Saat 22.17 de oldu oğluşum Ata’m🩵
abidikgubudikisler Senaxxx ben 2019 ilk muayene itibariyle Neslihan hanıma gittim. doktorumu seviyorum bilemiyorum. 🫣 14 ay oldu 2. Doğum yapalı hâlâ gerekli durumlarda iletişim kuruyorum sağolsun
abidikgubudikisler Senaxxx benim ilk doğumum ramazan bayramı 2. Günüydü. Hastane bomboştu Neslihan hanım nöbetten çıkıp evine gitmişti. Aniden doğum başlayınca hastaneye geçtim hemen doktorum geldi ☺️ benim Neslihandan tek şikayetim normal doğum yapayım diye bana sezaryen günü vermemesiydi. halbuki ben ilk günden beri sezaryen olacağım diye gittim 😂
nisavera silaa66 özel vm medicalpark keçiören hastanesi 04.01.2024 saat 04.24 de doğdu güzel kızım Nisa’m❤️ doktorum Bülent hoca
Senaxxx silaa66 çam Sakura şehir hastanesinde hemşireyim ben kendi doktorlarımız bana yardımcı olmadı yoğunluktan çok fazla Suriyeli kadın vardı elinde 3 tane karnında bir tane çocuk vardı randevu zaten yoktu
kisayizyaondan Özel bağcılar şafak hastanesi 31.05.2023💙 Doktorum sanila yassa Hastaneyi ve doktorları hiç tanımıyorum bilmiyorum sadece doğum yapmak için gittim o hastaneye. Başımıza neler geldi de apar topar sevk edildik. Çok kötü bi gece geçirmiştik🥹
Fundasu silaa66 Her iki oğlumda Kayseri System Hastanesi ‘nde dünyaya geldi ☺️ Ekim 2021👼🏻 Ocak 2023 👼🏻