abidikgubudikisler Senaxxx ben 2019 ilk muayene itibariyle Neslihan hanıma gittim. doktorumu seviyorum bilemiyorum. 🫣 14 ay oldu 2. Doğum yapalı hâlâ gerekli durumlarda iletişim kuruyorum sağolsun
Memolininannesi uykusuzluklarinanasi evet çok kibar ve güzel aşırı memnun kaldım bir daha doğursam yüne ona giderim 🥰
abidikgubudikisler Senaxxx benim ilk doğumum ramazan bayramı 2. Günüydü. Hastane bomboştu Neslihan hanım nöbetten çıkıp evine gitmişti. Aniden doğum başlayınca hastaneye geçtim hemen doktorum geldi ☺️ benim Neslihandan tek şikayetim normal doğum yapayım diye bana sezaryen günü vermemesiydi. halbuki ben ilk günden beri sezaryen olacağım diye gittim 😂
nisavera silaa66 özel vm medicalpark keçiören hastanesi 04.01.2024 saat 04.24 de doğdu güzel kızım Nisa’m❤️ doktorum Bülent hoca
Senaxxx silaa66 çam Sakura şehir hastanesinde hemşireyim ben kendi doktorlarımız bana yardımcı olmadı yoğunluktan çok fazla Suriyeli kadın vardı elinde 3 tane karnında bir tane çocuk vardı randevu zaten yoktu
kisayizyaondan Özel bağcılar şafak hastanesi 31.05.2023💙 Doktorum sanila yassa Hastaneyi ve doktorları hiç tanımıyorum bilmiyorum sadece doğum yapmak için gittim o hastaneye. Başımıza neler geldi de apar topar sevk edildik. Çok kötü bi gece geçirmiştik🥹
Fundasu silaa66 Her iki oğlumda Kayseri System Hastanesi ‘nde dünyaya geldi ☺️ Ekim 2021👼🏻 Ocak 2023 👼🏻
Kocamdaaakocammm silaa66 İstanbul özel Bahat hospital Dr.mustafa balık beni doğurtan doktor 🥲 13.05.2020 🥰 Basaksehir cam ve sakura 16.01.2022 😘