bsrsvr Senaxxx ben de orda radyoloji teknikeriyim aynı şekilde randevusuz kesinlikle bakmıyolardı detaylı ultrason için bile yalvar yakar randevu aldım
Humasmommy silaa66 Türkiye Hastanesi’nde doğdu kızım🫶🏻🍀 22.07.2022 11.55 ⏰ Doktorumuz da Ayşe Meryem Uslu 💛 kesinlikle hastaneden ve dr’umdan çok memnun kaldım
bsrsvr Senaxxx bilmiyorum ben gelen hastane personeline yardımcı olmaya çalışıyorum aynı şeyi diğerlerinden de beklerdim..
kedilivebebekli_ silaa66 aynı hastane aynı doktor ☺️ 10.04.2024 02.55 Tüm kontrollerimde Mehtap ablaya gidip bayramın 1.günü suyum geldiği için Hakan abide doğurmuştum 😀
Veramomm Usnac1995 Tuzla’da oturuyorum acil sezeryan ile gittim 🥲 gecenin bir yarısı o doktor denk geldi 🥰
kedilivebebekli_ silaa66 bugün de aynı hastanede bebeğim sünnet oldu, Güven hoca yaptı. Ondan da çok memnun kaldık
silaa66 Birdunyabircennetannesi cam sakura da yap dıyenler de olmustu ama asla dedim iyi ki diyorum arkadasım da kotu seyler yasamıstı🥹
Birdunyabircennetannesi silaa66 Çam sakuraya doğum konusunda asla yolunuz düşmesin yok tekli odada doğum şu bu kanmayın Evet tekli odada kalıyorsunuz ama lanet bir hastane
kedilivebebekli_ silaa66 çocuk doktorunda Sultan hocayla başladık şimdi doğa Hastanesine götürüyorum Halil hocaya ☺️
silaa66 kedilivebebekli_ sultan hoca yeni geldii 🥰 Doğa hastanesi de iyi derneğimiz orası ile sözleşmeli ama işte ben hakan hoca için orda yaptım ve kaldım😂😂😂
MihraEliff Tekirdağ Çorlu özel vatan hastanesi 19.12.2023 09:34 mihroşum geldi 🥰 doktorum semra Akhan Tezcan çok tatlı naif bir kadın gayet memnun kaldim