Lazerlimunafik Gunes_12 hepimize afiyet bal şeker olsun 🥰 Ayyy sıcaktan yatılmıyor bu seferde uyandım uykum gelsin diye kitap okudum müzik dinledim uykunun keyfini bekliyorum gelsinde uyuyalım 😃
morkelebekk54 Gunes_12 sabir versin bacim sana 😂 kaynanada olmak da zordur 😂 tabi kaynanan iyiyise o ayri. Benim ki aslidna iyidir de cok bks insan gereksiz biri yani olmasada olur gibi sevmesine severim ama gicik oluirum bazen baya
agzimizintadikacmasin Gunes_12 mersin e geleceğiz aşkımsuğğ önümüz hafta ama 🤣🤣🤣 bayılırım ben de deniz daha güzel
agzimizintadikacmasin Gunes_12 eşim otel ayarlamış ismini unuttum inan ki ama denize sıfır çok temiz bir otelmiş biraz orada takılırız ama 8 Temmuz’da antalya planımız var 🤣
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin sıcaktan sudan çıkası gelmiyor ki insanın shshdjdh Dayanilcak gibi değil biz bu yıl ilk defa gittik daha , oğlum ilk kez girdi denize çok sevdi bundan sonra haftada 2 gitmeyi düşünüyorum birde kalabalık olmasa keşke
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi bebekler çocuklar bayılıyor suya biz ilk gittiğimizde kızım 9 aylıktı ama suyu çok sevmişti ve o tatilde hep erken uyudu 9 olmadan uyumuştu çünkü sürekli suda yüzmüştük
agzimizintadikacmasin Gunes_12 burası adana aşkımsu suya kendimi atmam lazım acilen yoksa eşimi atabilirim 🤣🤣🤣
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin benimkide 8-9 aylıkken tatilde havuza girmişti ama hiç denize sokmamistik benimkide çok seviyor suyu ya su insanı yoruyor keşke her gün suya sokma şansımız olsa da yorgunluktan bayilsalar ahsjdjjd
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde pek bir şey anlamıyorum şu an mide bulantısı var o kadar iyi sayılır 😁
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Gittin mi bir daha kontrole kaç haftalık oldu.? Sen artık momda da takilirsin zor buluriz seni.🥺😀😀
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi ay evet keşke ama ben her gün duş aldırıyorum minnoşlarıma duş o kadar işe yaramıyor deniz de ciddi yoruluyorlar😀