agzimizintadikacmasin Gunes_12 eşim otel ayarlamış ismini unuttum inan ki ama denize sıfır çok temiz bir otelmiş biraz orada takılırız ama 8 Temmuz’da antalya planımız var 🤣
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin sıcaktan sudan çıkası gelmiyor ki insanın shshdjdh Dayanilcak gibi değil biz bu yıl ilk defa gittik daha , oğlum ilk kez girdi denize çok sevdi bundan sonra haftada 2 gitmeyi düşünüyorum birde kalabalık olmasa keşke
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi bebekler çocuklar bayılıyor suya biz ilk gittiğimizde kızım 9 aylıktı ama suyu çok sevmişti ve o tatilde hep erken uyudu 9 olmadan uyumuştu çünkü sürekli suda yüzmüştük
agzimizintadikacmasin Gunes_12 burası adana aşkımsu suya kendimi atmam lazım acilen yoksa eşimi atabilirim 🤣🤣🤣
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin benimkide 8-9 aylıkken tatilde havuza girmişti ama hiç denize sokmamistik benimkide çok seviyor suyu ya su insanı yoruyor keşke her gün suya sokma şansımız olsa da yorgunluktan bayilsalar ahsjdjjd
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde pek bir şey anlamıyorum şu an mide bulantısı var o kadar iyi sayılır 😁
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Gittin mi bir daha kontrole kaç haftalık oldu.? Sen artık momda da takilirsin zor buluriz seni.🥺😀😀
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi ay evet keşke ama ben her gün duş aldırıyorum minnoşlarıma duş o kadar işe yaramıyor deniz de ciddi yoruluyorlar😀
morkelebekk54 Gunes_12 sabir versin bacim sana 😂 kaynanada olmak da zordur 😂 tabi kaynanan iyiyise o ayri. Benim ki aslidna iyidir de cok bks insan gereksiz biri yani olmasada olur gibi sevmesine severim ama gicik oluirum bazen baya
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi cuk cuk cuk kocağğman kanalımız var ya ahahhaaa 🤣🤣🤣 şaka bir yana var tabi deniz ama mersin gibi olmaz yumurtalık var orayı çok severdim ama Suriyeli dolu korkuyorum gitmiyorum oraya
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin bende ara sıra şişme havuza koyuyorum günde 2kez de duşa sokuyorum yoksa çocuk yapış yapış oluyor antalya adanayla sıcaklıkta yarisabilir 😅 az kaldı güneşe bende silah sıkacam
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin of sen bir de antalyayı görsen keşke rusu Suriyelileri vallahi kendi memleketimizde yabancıyız eskiden çok giderdik denize bunlar arttı gidesimiz gelmiyor artık
nescafebagimlisi anabarbie o zaman işin zor kuzum ya en azından başka ilgilenen de olsa sen rahat ederdin
agzimizintadikacmasin anabarbie kız eşim öyle her yere götürmüyor şimdi otel ayarlamış mersin de haftaya mersin deyiz 😄 belki biz de buluşuruz bir gün inşallah çok amin