agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi iyiyim aşkuşum sen nasılsın 😆😆 dışarıdan yeni geldik aşırı bitkinim 😁
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin anlat bakalım nereyi gezdin 😅 bizde 1 saat önce denizden geldik bende yorulmuşum biraz takılıp yatacam 😅
nescafebagimlisi Berilsmom13 tabi canım bende elbise kadınıyım artık uzun elbise 😅 keşke şalvar moda olsa ya renk renk diktirir giyerim 🤣 gt baş açıldı derdi yok , belli olan bir yerin yok 🤣 Alttan hava alıyor oh mis
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi ay ben deniz kadınıyım ama havuzla idare ettik 😆😆😆 bizim burda genelde kanala girip ölürler her sene nettir bu ama her sene yine devam eder gelenek gibi düşün aşkıms show haber mutlaka haber yapar 😆😆😆 ahahaaa ben de eşime hep dedim kendimi kanala atıp çimecem diyeee ahahhaa havuza getirdi beni 🤣
nescafebagimlisi Berilsmom13 bende çok giyerdim , evde bir iki var ara sıra giyerim , anneme gelince çoğunluk hep giyerim 😀 en rahatı gerçekten
nescafebagimlisi Berilsmom13 kaynanan iyiyse ne işin var düğün evinde düğün senin evinde gir oyna çık oyna Kaynanan kötüyse ne işin var cenaze evinde ölü senin evinde gir ağla çık ağla kdkakdjdkd
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin sıcaktan sudan çıkası gelmiyor ki insanın shshdjdh Dayanilcak gibi değil biz bu yıl ilk defa gittik daha , oğlum ilk kez girdi denize çok sevdi bundan sonra haftada 2 gitmeyi düşünüyorum birde kalabalık olmasa keşke
Lazerlimunafik Gunes_12 hepimize afiyet bal şeker olsun 🥰 Ayyy sıcaktan yatılmıyor bu seferde uyandım uykum gelsin diye kitap okudum müzik dinledim uykunun keyfini bekliyorum gelsinde uyuyalım 😃
morkelebekk54 Gunes_12 sabir versin bacim sana 😂 kaynanada olmak da zordur 😂 tabi kaynanan iyiyise o ayri. Benim ki aslidna iyidir de cok bks insan gereksiz biri yani olmasada olur gibi sevmesine severim ama gicik oluirum bazen baya
agzimizintadikacmasin Gunes_12 mersin e geleceğiz aşkımsuğğ önümüz hafta ama 🤣🤣🤣 bayılırım ben de deniz daha güzel
agzimizintadikacmasin Gunes_12 eşim otel ayarlamış ismini unuttum inan ki ama denize sıfır çok temiz bir otelmiş biraz orada takılırız ama 8 Temmuz’da antalya planımız var 🤣
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi bebekler çocuklar bayılıyor suya biz ilk gittiğimizde kızım 9 aylıktı ama suyu çok sevmişti ve o tatilde hep erken uyudu 9 olmadan uyumuştu çünkü sürekli suda yüzmüştük