mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde uyanmıyor benim ki artık ya çok şükür 😅 ama bende bugün erken uyandım
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa o fiks 5 yaşta duruluyorlar aslında seninki dişli çıkmış.😄
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahhaaa konsolun üstünde aynayı boyuyor şimdi örümcek kızım ben diyor ahahaha 10 erkek çocuğa bedel 🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 bende çocukları hava serin diye parka götürdüm yağmur bastırdı oysa ki sabah sıcaktan bunalmistik ortası yok.😄😄
NewMomm1 Cicektebenimcicekligunlerde jahahahahah şu an istanbulda öyle güzel hava var kiii misler misi
morkelebekk54 Gunes_12 esimle oturduk film izliuoruz netflx de kurue diye film vardi onu actik simdi oek anlayamadim (izlemedim cujku 😂) benlik film degil de iste esime eslik ediyorum sen nabiyosun
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde kalabalık değildi güzeldi çok merkezi olmayan şubesine gittim 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Aa iyimis ben kendime birşey almadım AVM hiç sevmiyorum.Evde de giymediklerim var dedim bu bayram kalsın Sedan olsun iyi yapmışsın.😘
nescafebagimlisi @Gunes_12 @Cicektebenimcicekligunlerde @Yapma @anabarbie @Berilsmom13 Kızlar napıyosunuz 🤣 Bugün foruma pek gelemedimm
anabarbie nescafebagimlisi bende gelemedim hastaaneyle uğraştım bugün kaynana iki gündür taş düşürecek düşüremiyor
Berilsmom13 nescafebagimlisi eve yeni geldim annemdeydim bayram üstü malum kuaför eksikler vs 😂 şimdi bi kahve yapıp içmeyi planlıyorum sizler napıyosunuz
nescafebagimlisi Berilsmom13 Oh keyif sende 🤣 Benim kuaförlük hiç bir işim olmuyor , saçımı kendim kesiyom , kaş bıyıkta alabiliyorum 😅 Ama hep özeniyorum kuaföre gitmeye 🥲 Sadece orada saatlerce beklemek istemiyorum hahahs Bende çay içeceğim 💕