nescafebagimlisi mrsjale bazen benimkini de kaçırmıyor biliyor musun , pat uyuyorum içip bünye alışkanlık yapmış 😂 Ama bu çok tehlikeliymiş , normalde kaçırması gerekiyormuş
mrsjale nescafebagimlisi gerçekten mi niye tehlikeliymiş ki ? Oldum olası kahve içinde kaçmaz uykum 🙈🫢
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Yaa sen ponçik misin, daha güzel gif’ler atarım.😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde daha önceden o gifi görmüştüm ama birden yorumunu görünce korktum 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ben gifde ki abladan bahsetmişdim ama olsun bende üstüme alinirım.😃
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi Kız ben yoruldum sen yazarken😂😂😂 Kas bıyık yüz aldırdım çarşamba koye gidecem
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın aşkım 😂 Dişçiye gideceğim bu sefer kesin çekecek 😂 Gözümü zor açtım hazırlanmam lazım 🥹
bizdejantikizlardik Cicektebenimcicekligunlerde Günaydınn 5 te uyandık biz 🥲 Şimdi ilk uykuya geçiş yaptı hanımzade
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Hellüüü Bende 5,30 dan beri ara ara uyu uyan derken bebem simdi iyice açtı göslerini bizde kalktık artık geri yatmam Gece soğuk olunca alt giydirdim kıyafeti ondan saçma takilmayin bebüşş jshsjd 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çektirdim sonunda 😂 On numara dişçiydi 🙈 2 tane iğne yaptı hiç iğneyi bile hissetmedim 10 dk kaldıysam içerde 9 dkkasını bana dur çüş demekle geçirdi doktor 😂 5 saniyede dişimi aldı 🥹