nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Oh sefan olsun aşkom , ben dağ gibi bulaşık yıkadım 😂 Şimdi sigara içiyorum balkonu yıkayacağım sonra , tuvalet sonra bir duş alır yatarım 😂 Ne yaptırdın kuafördee
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde olur etiketlerim kız 😅 şimdi bi soğuk kahve yaptım içiyom mesela ama sıfır sunum 😂😜
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Sa 😂 Savaş çıkacak hepiniz flörtözsünüz bu neyin kıyaslaması..😃😃😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bu nedir 😳 Gerçekten tırstım daha banyo yapacağım akdkskd
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir cilveli yazdım bu çıktı. 🤷🏻😂@nescafebagimlisi
nescafebagimlisi mrsjale ahahahaha sunum sıfır diye mi atmıyorsun ben geçen temiz bardağım yokken kavanozda içiyordum onu bile attım be 😂
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi Kız ben yoruldum sen yazarken😂😂😂 Kas bıyık yüz aldırdım çarşamba koye gidecem
mrsjale nescafebagimlisi genelde sunum yapmıyorum zaten gelişini yap, iç , kaldır 😂 tamam yarın ilk iş size kahvemi atcam sunumsuz ha böle dümdükk 😅😜
nescafebagimlisi mrsjale bende yapmıyorum vallahi eskidendi o işler ben olduğu gibi içip kaldırıyorum , bazen termosta , bazen kavanozda 😂 Ben filtre kahve içtiğim için neyde içtiğimin çok önemi olmuyor 😂🙏 Bekliyoruz kahve fotkini ♥️
nescafebagimlisi mrsjale hatta şuan o kadar yoruldum ki buz gibi kahve içmek istedi canım ama sabah erken kalkmam gerekiyor içsem mi bilemedim ajkdkd
mrsjale nescafebagimlisi gelecek yarın bekleyin mikkemmel kahvemi 😅 kavanozdan hiç içmedim keyifli mi ? 🙃