mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde çok seviyorum ama fotosunu çekip paylaşmak ya da post açmak gelmiyor aklıma , bi gün atarım belki 😅😂 diğer uygulamaya attım ama bi iki kez 🤭
Beyninizikullanmakucretsizdir anabarbie valla kimseye mavi boncuk dağıtmıyorum kendi hâlinde takılan biriyim tam tersi onlar bana hasta 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Sa 😂 Savaş çıkacak hepiniz flörtözsünüz bu neyin kıyaslaması..😃😃😂
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Oh sefan olsun aşkom , ben dağ gibi bulaşık yıkadım 😂 Şimdi sigara içiyorum balkonu yıkayacağım sonra , tuvalet sonra bir duş alır yatarım 😂 Ne yaptırdın kuafördee
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde olur etiketlerim kız 😅 şimdi bi soğuk kahve yaptım içiyom mesela ama sıfır sunum 😂😜
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bu nedir 😳 Gerçekten tırstım daha banyo yapacağım akdkskd
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir cilveli yazdım bu çıktı. 🤷🏻😂@nescafebagimlisi
nescafebagimlisi mrsjale ahahahaha sunum sıfır diye mi atmıyorsun ben geçen temiz bardağım yokken kavanozda içiyordum onu bile attım be 😂