nescafebagimlisi mrsjale ahahahaha sunum sıfır diye mi atmıyorsun ben geçen temiz bardağım yokken kavanozda içiyordum onu bile attım be 😂
mrsjale nescafebagimlisi genelde sunum yapmıyorum zaten gelişini yap, iç , kaldır 😂 tamam yarın ilk iş size kahvemi atcam sunumsuz ha böle dümdükk 😅😜
nescafebagimlisi mrsjale bende yapmıyorum vallahi eskidendi o işler ben olduğu gibi içip kaldırıyorum , bazen termosta , bazen kavanozda 😂 Ben filtre kahve içtiğim için neyde içtiğimin çok önemi olmuyor 😂🙏 Bekliyoruz kahve fotkini ♥️
nescafebagimlisi mrsjale hatta şuan o kadar yoruldum ki buz gibi kahve içmek istedi canım ama sabah erken kalkmam gerekiyor içsem mi bilemedim ajkdkd
mrsjale nescafebagimlisi gelecek yarın bekleyin mikkemmel kahvemi 😅 kavanozdan hiç içmedim keyifli mi ? 🙃
nescafebagimlisi mrsjale bazen benimkini de kaçırmıyor biliyor musun , pat uyuyorum içip bünye alışkanlık yapmış 😂 Ama bu çok tehlikeliymiş , normalde kaçırması gerekiyormuş
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir cilveli yazdım bu çıktı. 🤷🏻😂@nescafebagimlisi
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Okey zaten fincanlarda eski tür gittiğim yerde tam otantik paylaşırım.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Yaa sen ponçik misin, daha güzel gif’ler atarım.😃