mrsjale nescafebagimlisi gelecek yarın bekleyin mikkemmel kahvemi 😅 kavanozdan hiç içmedim keyifli mi ? 🙃
nescafebagimlisi mrsjale bazen benimkini de kaçırmıyor biliyor musun , pat uyuyorum içip bünye alışkanlık yapmış 😂 Ama bu çok tehlikeliymiş , normalde kaçırması gerekiyormuş
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir cilveli yazdım bu çıktı. 🤷🏻😂@nescafebagimlisi
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Okey zaten fincanlarda eski tür gittiğim yerde tam otantik paylaşırım.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Yaa sen ponçik misin, daha güzel gif’ler atarım.😃
mrsjale nescafebagimlisi gerçekten mi niye tehlikeliymiş ki ? Oldum olası kahve içinde kaçmaz uykum 🙈🫢
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde daha önceden o gifi görmüştüm ama birden yorumunu görünce korktum 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ben gifde ki abladan bahsetmişdim ama olsun bende üstüme alinirım.😃
Kocamdaaakocammm nescafebagimlisi Kız ben yoruldum sen yazarken😂😂😂 Kas bıyık yüz aldırdım çarşamba koye gidecem