AngrBoda_ Selaaam günaydın arkadaşlar bugün bok gibiyim boyun ağrım tekrar başladı ve baş ağrısı yaptı hiç iyi değilim kafamı hiç bir yere çeviremiyorum 😣
orjinalhoptiri nescafebagimlisi dişim ağrıyor gibi bişey :( çoğalıck ağrısı die korkuorumm:( sen nabüünnn🥳
nescafebagimlisi orjinalhoptiri aaa noldu dişine kaç gündür de yoksun çürük vs mi 20 lik diş falan mı
NewMomm1 Gunes_12 bu ay 3 kere regl oldum kanka doktor bana denin iyi çocuğun olmuş bu yumurtalıklarla dedi kist yuvasıymışım resmen😂
orjinalhoptiri nescafebagimlisi aman ya dişlerimi hep mahvettim ya. Oyuk var. Iki hamileliğimde de farklı dişim kırıldı. Azının biri sallandı sallandı en sonunda çıktı. Ufacık minicik bir kalıntı kalmış. O ağrıyor sanırım yanındaki dişe de vurmuş. Sağ tarafımda kötü sol tarafımda. Ön dişlerle yiyorum yemeği:( Şimdi onu da yiyemiyorum hemn vuruyor arkaya yedirmio
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ay bekleme aşkım dişçiye git çürük falan da olduysa diğerlerini de çürütür bak
orjinalhoptiri nescafebagimlisi çürütüyo ztn :( gidecek oluyorum geçiyor falan derken Hep erteledim bu sefer gideceğim ya çok sıkıldım bu durumdan