Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ay bebegimsin uyudu emerek de olsa dalarsa iyce rahatım masallag maşallah.🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Ne ara gittin eyşan😭🤣 madem böyle marifetlerin var neden anlatmıyorsun de hele nereleri gezdin.😀😀
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Yani böyle Antalya bodrum gibi düşünme 😂😂 Erzuruma gittim bacim 😂 Erzurum Kars dolandım durdum 15 gün boyunca tabi diğer şehirlerine de gittim 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Olsun olsun farklı şehir sonuçta darısı bize hayallerim küçük benim.🤣
morkelebekk54 Gunes_12 iyi beybisi gunun 2. Kahvesini ictim. Kaynanam mdsyik girumcemlere oturuyoruz balkonda sen nabiyosun 🤭
kahvepres Gunes_12 kızma mama yptm yediyse tüm işler biti demek şimdi bende sıra tatlmı yanındada karadut freşamda var tamamdr🤣
MiracAlpinAnnesi Gunes_12 Oo afiyet olsun valla beni fena uyku bastırdı bu akşam sürekli uyuyorum 😁 yeni uyandım bidaha uyucam
kahvepres Gunes_12 ahh sabah benimde başma geldi story cekcm dedim balkona koydm fincni düşmesnmi duvardan allahtan aşağı düşmedi anneme bir fincan borclndm🤣