Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Olsun olsun farklı şehir sonuçta darısı bize hayallerim küçük benim.🤣
morkelebekk54 Gunes_12 iyi beybisi gunun 2. Kahvesini ictim. Kaynanam mdsyik girumcemlere oturuyoruz balkonda sen nabiyosun 🤭
kahvepres Gunes_12 kızma mama yptm yediyse tüm işler biti demek şimdi bende sıra tatlmı yanındada karadut freşamda var tamamdr🤣
MiracAlpinAnnesi Gunes_12 Oo afiyet olsun valla beni fena uyku bastırdı bu akşam sürekli uyuyorum 😁 yeni uyandım bidaha uyucam
kahvepres Gunes_12 ahh sabah benimde başma geldi story cekcm dedim balkona koydm fincni düşmesnmi duvardan allahtan aşağı düşmedi anneme bir fincan borclndm🤣
AngrBoda_ Selaaam günaydın arkadaşlar bugün bok gibiyim boyun ağrım tekrar başladı ve baş ağrısı yaptı hiç iyi değilim kafamı hiç bir yere çeviremiyorum 😣
orjinalhoptiri nescafebagimlisi dişim ağrıyor gibi bişey :( çoğalıck ağrısı die korkuorumm:( sen nabüünnn🥳
nescafebagimlisi orjinalhoptiri aaa noldu dişine kaç gündür de yoksun çürük vs mi 20 lik diş falan mı