Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Haga oysa ki ben elinde kahve sakin bir şekilde kafa dinliyorsun sanmıştım.😁 Annelerin molası bu kadar olur benim de Bebek ağlıyor gideyim işlerime bakalım bari zaten mesaj yazdırmıyor.🙈🤣
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Park iyi ama malesef Afgan çok her yere seriliyorlar 😏 Herkeste köpek falan olur bizde başı boş mülteci var 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik dimi bizim de Suriyeli kadınlar gece yarısına kadar piknik yapıyorlar hiç kısıtlayan eşleri falan yok.🤣 Bende bebem uyumazsa gidicem.🙈🤣
kibritci_kiz Gunes_12 afiyet olsun şekerim 🥰 bizde bugün kocamla yaylada dereye balık tutmaya gittik beraber dereye yuvarlandık sırılsıklam olduk eve gelene kadar dondum 😂
birbalannesi099 Cicektebenimcicekligunlerde aşkım annemlere gittim 10 gün kaldım yeni 3 gündür gelmişim eve 3 gündür böyleyim hergunde dışarı çıkamıyorum ki 🥺
Cicektebenimcicekligunlerde birbalannesi099 Neden cikamiyorsun annenler kalabalık ortam ev sessizse burukluk oluyordur belki bilemedim.🤷🏻🙂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aşkım @orjinalhoptiri bu nicki ilk defa görüyorum isim mi değiştirdi tanıdık birimi.? 🙈😃
orjinalhoptiri nescafebagimlisi dişim ağrıyor gibi bişey :( çoğalıck ağrısı die korkuorumm:( sen nabüünnn🥳
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Güzeldir Eskişehir, gezmiştim öncesinde zaten. Dışı size güzel gelir içi bizi yakar 😂
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Onlar korkmuyor ki birşey olmaz onlara sürü halinde geziyorlar arkalarında da bizim reiiissimissss olunca hani 💅
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Bana yurtdışında yasayanlarda şanslı ve güzel gelirdi.Gurbetci komşularım yalnızlıktan falan çok yakınır.Uzaktan hoş geliyor.😃😃
birbalannesi099 Cicektebenimcicekligunlerde yok yok kalabalık sevmiyirum zaten ama halsizim yani buna anlam veremiyorum sadece