birbalannesi099 Cicektebenimcicekligunlerde aşkım annemlere gittim 10 gün kaldım yeni 3 gündür gelmişim eve 3 gündür böyleyim hergunde dışarı çıkamıyorum ki 🥺
Cicektebenimcicekligunlerde birbalannesi099 Neden cikamiyorsun annenler kalabalık ortam ev sessizse burukluk oluyordur belki bilemedim.🤷🏻🙂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aşkım @orjinalhoptiri bu nicki ilk defa görüyorum isim mi değiştirdi tanıdık birimi.? 🙈😃
orjinalhoptiri nescafebagimlisi dişim ağrıyor gibi bişey :( çoğalıck ağrısı die korkuorumm:( sen nabüünnn🥳
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Güzeldir Eskişehir, gezmiştim öncesinde zaten. Dışı size güzel gelir içi bizi yakar 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik dimi bizim de Suriyeli kadınlar gece yarısına kadar piknik yapıyorlar hiç kısıtlayan eşleri falan yok.🤣 Bende bebem uyumazsa gidicem.🙈🤣
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Onlar korkmuyor ki birşey olmaz onlara sürü halinde geziyorlar arkalarında da bizim reiiissimissss olunca hani 💅
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Bana yurtdışında yasayanlarda şanslı ve güzel gelirdi.Gurbetci komşularım yalnızlıktan falan çok yakınır.Uzaktan hoş geliyor.😃😃
birbalannesi099 Cicektebenimcicekligunlerde yok yok kalabalık sevmiyirum zaten ama halsizim yani buna anlam veremiyorum sadece
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik izahı olmayan şeyin mizahı olur deyip geçiyoruz sonumuz iyi olur inşallah.🤷🏻😃
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde gec kaldım 🤗 iyi akşamlar canim yorgunum bnde ya üç bebeyle bütün gün pert oluyorum üstüne kaynanamin evini temizledim 🤕🤦
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Vay hamarat gelin 3cocukla iyi yapmışsın valla ben kendimkine ancak yetişiyor.🙈😃