AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde İkisi zaten kendi kendini idare ediyor küçük kızım sadece ayak bağı bana Kız oturuyorum dememe bakma işleri bitirdim çocukların gönlünü ettim yemeğimi hazırladım öyle, yarım saatlik bir oturma benimki🥲😄
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Haga oysa ki ben elinde kahve sakin bir şekilde kafa dinliyorsun sanmıştım.😁 Annelerin molası bu kadar olur benim de Bebek ağlıyor gideyim işlerime bakalım bari zaten mesaj yazdırmıyor.🙈🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Ay çok güzel tam benlik hele şelale dedin kalbimden vurdun.😍😃 Geçen bir video seyrettim gezmek insanın aklındaki düşüncelerden uzaklaştırdı ve anda kalıp anı yaşadığı için terapi gibi çok iyi geliyormuş.💃🏻💃🏻😁😁
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve Benim büyük oğlan da öyle geniz eti var hemen en ufak şeyde boğaz enfeksiyonu geçiriyor ne kadar şey kurutsa da illa nemli kalmıştır ya havanın sıcaklığına güvenmemek lazım ama muzoboyu Instagram’da görüyorum hep iyi mi?
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Park iyi ama malesef Afgan çok her yere seriliyorlar 😏 Herkeste köpek falan olur bizde başı boş mülteci var 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik dimi bizim de Suriyeli kadınlar gece yarısına kadar piknik yapıyorlar hiç kısıtlayan eşleri falan yok.🤣 Bende bebem uyumazsa gidicem.🙈🤣
kibritci_kiz Gunes_12 afiyet olsun şekerim 🥰 bizde bugün kocamla yaylada dereye balık tutmaya gittik beraber dereye yuvarlandık sırılsıklam olduk eve gelene kadar dondum 😂
birbalannesi099 Cicektebenimcicekligunlerde aşkım annemlere gittim 10 gün kaldım yeni 3 gündür gelmişim eve 3 gündür böyleyim hergunde dışarı çıkamıyorum ki 🥺
Cicektebenimcicekligunlerde birbalannesi099 Neden cikamiyorsun annenler kalabalık ortam ev sessizse burukluk oluyordur belki bilemedim.🤷🏻🙂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aşkım @orjinalhoptiri bu nicki ilk defa görüyorum isim mi değiştirdi tanıdık birimi.? 🙈😃
orjinalhoptiri nescafebagimlisi dişim ağrıyor gibi bişey :( çoğalıck ağrısı die korkuorumm:( sen nabüünnn🥳
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Güzeldir Eskişehir, gezmiştim öncesinde zaten. Dışı size güzel gelir içi bizi yakar 😂
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Onlar korkmuyor ki birşey olmaz onlara sürü halinde geziyorlar arkalarında da bizim reiiissimissss olunca hani 💅
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Bana yurtdışında yasayanlarda şanslı ve güzel gelirdi.Gurbetci komşularım yalnızlıktan falan çok yakınır.Uzaktan hoş geliyor.😃😃