AngrBoda_ Günaydın canlarım 💕 Nasılsınız Haydi enerji depolamaya gelsin sabah kahveleri 🤭 klavye gidiyor yazamıyorum lanet olsun
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Afiyet olsun canım ben de temizlik yaptim bebeğim uyutayım iyice dağılsın yağmur yağıyor Ben de kahve içeceğim . Ama şu klavye yüzünden girmiyorum falan ne zaman girsem klavye çıkmıyor böyle böyle soğutacaklar ya. 🤦🏻😀 Bunu bile 3 defa da yazdım en son pes ediyordum gidiyor klavyem. 🤣🤣
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Neden bakmıyorlar sabah bir türlü giremedim sinir küpü oldum telefonu kıracaktım sonra aklıma telefon fiyatları geldi 😂🥲Ayy ne güzel yaa yandık bugün daha sıcak yarın yağış varmış inşaallah 🤲🏼 bende dükkanı temizledim eve çıktım dondurma yedim oturuyorum 💕🌺
Simsimy İlk kez evde denenmiş, başarılı bir sonuca ulaşılmış, tadı ve acısı mükemmel çiğ köfte deneyimi 🤌🏻🤌🏻
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde 😂yokbe keşke, ben evime gidiyorum kalmam orda hem anemgilin evi var köye gitsem direkt anneme babama giderim
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde keşke banada yapsalrdi ,bnim ailemde orda orya gidiyirum zaten
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir Sonradan 2.kati çıkarlar belki kat çıkması kolay köylerde 🤷🏻😀Evrene olumlu mesaj at.😀