Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Uyku sevmiyor şimdiki bebeler alışmak gerekiyor da bünye hazır değil.🤣
Cicektebenimcicekligunlerde birbalannesi099 Yapma bırakta diyemiyorum anacim yapmayınca işler birikiyor sonu daha fena yorgunluk.😃
Gunes_12 @Berilsmom13 @AngrBoda_ @Simsimy @morkelebekk54 @Cicektebenimcicekligunlerde @LavininAnnesii @Kocamdaaakocammm @anabarbie @Dondurmalikahve @SiprayiL @NewMomm1 @agzimizintadikacmasin Napıyorsunuz bebekler 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Çocukları parka götürdüm geldim.😀 Uyutucam inşallah amin deyin erken uyusun yetoo.🤣
Gunes_12 @Meri-Mel @kahvepres @Beyninizikullanmakucretsizdir @Dedektifgadget @orjinalhoptiri @Atlasdunyam @MiracAlpinAnnesi 🥰
kahvepres Gunes_12 kızma mama yptm yediyse tüm işler biti demek şimdi bende sıra tatlmı yanındada karadut freşamda var tamamdr🤣
MiracAlpinAnnesi Gunes_12 Oo afiyet olsun valla beni fena uyku bastırdı bu akşam sürekli uyuyorum 😁 yeni uyandım bidaha uyucam
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Kız dağa 15 günlük tatilden yeni geldim 😂😂 her gün her gün ne tatili 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Ne ara gittin eyşan😭🤣 madem böyle marifetlerin var neden anlatmıyorsun de hele nereleri gezdin.😀😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ay bebegimsin uyudu emerek de olsa dalarsa iyce rahatım masallag maşallah.🤣
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Yani böyle Antalya bodrum gibi düşünme 😂😂 Erzuruma gittim bacim 😂 Erzurum Kars dolandım durdum 15 gün boyunca tabi diğer şehirlerine de gittim 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Olsun olsun farklı şehir sonuçta darısı bize hayallerim küçük benim.🤣