Oznur-uzun bussyy1710 benim de sağma makinası var ama üşeniyorum sagmaya emzirmek daha basit geliyor 😂😂
bussyy1710 Oznur-uzun tabi canım keşke emseydi beni neler vermezdim. Hem süt sağ hem içirmeye uğraş hem biberon kaynat ıyyy daraldım gene
Beyza12M Oznur-uzun doğumdan 5 ay sonra oldum emziren anneler geç olur prolaktin hormonu salgılandığından dolayı regl geciktirir
tarcinlikahve Oznur-uzun doğumdan 9 ay sonra regl oldum sonra 3 ay geçtikten sonra oldum sonra 2 ay geçti oldum sonra taş düşürdüm düzene girdi reglim🙊 ama şuan yine düzensiz oluyorum
gncglozclk bussyy1710 sende mı sagıp veriyorsun ben 3 aydır oyle emmıyor vallaha yoruldum da sadece anne sutu alıyor kesilmesin diye de düzenli sagım yapıyorum tüm vaktım ona gidiyor dinlenemiyorum sırtım agrıyor artık cok fazla
Oznur-uzun bussyy1710 İnşallah bebeklerimiz hayırlı bir evlat olur bu uğraştıklarımızı görüp değerlerimizi belirler🥰
Gokcenur_55_61 Oznur-uzun 10 aylık oldu kızım hala olmadım Süt koruyor diyorlar normal benim annemde emzirmeyi bırakana kadar olmazmış
gncglozclk Oznur-uzun 35. Gunde ılk reglimi oldum kızım emmedi ıcın de duzenli olarak 2. Yı de oldum 3. De yolda herhalde 😂 keske emseydi de olmasaydım bıde sagıyorum 3 aydır cok zor
Kaderuzbas duygukty bende 40 çıktığı gün oldum şimdi oğlum 4 aylık 3 aydır olmadım bende korkuyorum açıkçası normal mi acaba
duygukty Kaderuzbas düzensizlik olabileceğini düşünüyorum sonuçta hormonlar alt üst oldu birkaç ay daha beklerim sonra doktora giderim sinir testi yapmıştı doktorum 40 ım çıktıktan sonra
Edaaaden Kaderuzbas ya acaba oluyo mu böyle 40 çıkınca hemen benimde bugün kırkım çıkıyor iki gün kahve leke geldi belim bacaklarım çok ağrıyo göğüslerim çok hassas lavaboda silince fark ettim kanama olduğunu ama emzirirken olmaz diyolardi normal midir acaba