gncglozclk Oznur-uzun 35. Gunde ılk reglimi oldum kızım emmedi ıcın de duzenli olarak 2. Yı de oldum 3. De yolda herhalde 😂 keske emseydi de olmasaydım bıde sagıyorum 3 aydır cok zor
gncglozclk bussyy1710 sende mı sagıp veriyorsun ben 3 aydır oyle emmıyor vallaha yoruldum da sadece anne sutu alıyor kesilmesin diye de düzenli sagım yapıyorum tüm vaktım ona gidiyor dinlenemiyorum sırtım agrıyor artık cok fazla
Kaderuzbas duygukty bende 40 çıktığı gün oldum şimdi oğlum 4 aylık 3 aydır olmadım bende korkuyorum açıkçası normal mi acaba
duygukty Kaderuzbas düzensizlik olabileceğini düşünüyorum sonuçta hormonlar alt üst oldu birkaç ay daha beklerim sonra doktora giderim sinir testi yapmıştı doktorum 40 ım çıktıktan sonra
Edaaaden Kaderuzbas ya acaba oluyo mu böyle 40 çıkınca hemen benimde bugün kırkım çıkıyor iki gün kahve leke geldi belim bacaklarım çok ağrıyo göğüslerim çok hassas lavaboda silince fark ettim kanama olduğunu ama emzirirken olmaz diyolardi normal midir acaba
cmag Oznur-uzun kesmiyor ama sütten çocuğa geçiyor o yüzden doktorlar paroldan başka bir ilaç kullanmayı uygun görmüyo ama parolda işe yaramıyor en azından bende öyle ağrıyı hafifletmiyo😞
Oznur-uzun bussyy1710 İnşallah bebeklerimiz hayırlı bir evlat olur bu uğraştıklarımızı görüp değerlerimizi belirler🥰
gncglozclk Oznur-uzun yok ay 😂 3. Reglim demek istedim 😂😂 daha 1 tane bende 2 ay 20 gunluk 1 tane yeter suan 😂😂
cmag Oznur-uzun sağol canım inşallah bu arada doğumdan sonra ilk 1 yıl içinde adet olmamayı doktorum normal olduğunu söylemişti hatta bende pcos olduğu için 1 yılıda aşabilir demişti sen yinede olmazsan çok ağrın olursa kadın doğum doktorunla görüş istersen.
tobesaved Benim de 9 ay oldu tık yok 10 gün önce Ella kullandım ertesi gün kanama oldu 3 gün az az geldi sonra kesildi ama bence o da adet değildi
Oznur-uzun cmag evet olmazsam gideceğim çünkü belim dediğim gibi çok ağrıyor sivilcelerim çıkıyor ama adet olamıyorum İnşallah bir şey çıkmaz
cmag Oznur-uzun çıkmaz inşallah canım korkma daha yeni doğum yaptık vücudun eski haline dönmesi zaman alıyor