Oznur-uzun bussyy1710 benim de sağma makinası var ama üşeniyorum sagmaya emzirmek daha basit geliyor 😂😂
bussyy1710 Oznur-uzun tabi canım keşke emseydi beni neler vermezdim. Hem süt sağ hem içirmeye uğraş hem biberon kaynat ıyyy daraldım gene
Beyza12M Oznur-uzun doğumdan 5 ay sonra oldum emziren anneler geç olur prolaktin hormonu salgılandığından dolayı regl geciktirir
tarcinlikahve Oznur-uzun doğumdan 9 ay sonra regl oldum sonra 3 ay geçtikten sonra oldum sonra 2 ay geçti oldum sonra taş düşürdüm düzene girdi reglim🙊 ama şuan yine düzensiz oluyorum
gncglozclk bussyy1710 sende mı sagıp veriyorsun ben 3 aydır oyle emmıyor vallaha yoruldum da sadece anne sutu alıyor kesilmesin diye de düzenli sagım yapıyorum tüm vaktım ona gidiyor dinlenemiyorum sırtım agrıyor artık cok fazla
Oznur-uzun bussyy1710 İnşallah bebeklerimiz hayırlı bir evlat olur bu uğraştıklarımızı görüp değerlerimizi belirler🥰
Gokcenur_55_61 Oznur-uzun 10 aylık oldu kızım hala olmadım Süt koruyor diyorlar normal benim annemde emzirmeyi bırakana kadar olmazmış
gncglozclk Oznur-uzun 35. Gunde ılk reglimi oldum kızım emmedi ıcın de duzenli olarak 2. Yı de oldum 3. De yolda herhalde 😂 keske emseydi de olmasaydım bıde sagıyorum 3 aydır cok zor