Kaderuzbas duygukty bende 40 çıktığı gün oldum şimdi oğlum 4 aylık 3 aydır olmadım bende korkuyorum açıkçası normal mi acaba
cmag Oznur-uzun bel ağrım var ama çok değil başım çok kötü ilk defa böyle oldum ya birde kanama da çok normal mi bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
bussyy1710 Oznur-uzun emzirince düzen değişiyormuş sanırım. Benimki emmedi ben sağarak veriyorum doğduğundan beri 4,5 aydır da düzenli regl oluyorum valla 😝
Oznur-uzun bussyy1710 benim de sağma makinası var ama üşeniyorum sagmaya emzirmek daha basit geliyor 😂😂
bussyy1710 Oznur-uzun tabi canım keşke emseydi beni neler vermezdim. Hem süt sağ hem içirmeye uğraş hem biberon kaynat ıyyy daraldım gene
Beyza12M Oznur-uzun doğumdan 5 ay sonra oldum emziren anneler geç olur prolaktin hormonu salgılandığından dolayı regl geciktirir
tarcinlikahve Oznur-uzun doğumdan 9 ay sonra regl oldum sonra 3 ay geçtikten sonra oldum sonra 2 ay geçti oldum sonra taş düşürdüm düzene girdi reglim🙊 ama şuan yine düzensiz oluyorum
gncglozclk bussyy1710 sende mı sagıp veriyorsun ben 3 aydır oyle emmıyor vallaha yoruldum da sadece anne sutu alıyor kesilmesin diye de düzenli sagım yapıyorum tüm vaktım ona gidiyor dinlenemiyorum sırtım agrıyor artık cok fazla
Oznur-uzun bussyy1710 İnşallah bebeklerimiz hayırlı bir evlat olur bu uğraştıklarımızı görüp değerlerimizi belirler🥰