Bscd1670 aura_meselesi_bu_sekerim Grupta bilgi var ama eşim söylemiyor haberde annenin adı e.c diye geliyor Van habere baktım da 🥹Allahım İnşaAllah o değildir ve buraya yazar 🤲🏻
aselkus09 Bscd1670 o gliba. Eski gonderilerine baktm. Adi ece esi askeri personel vanda yasiyor bebego 4 aylik fln bu bilgiler vr. Bayramda tekirdaga gtckmiss cok uzgunjmmmm cokk
Avesila aura_meselesi_bu_sekerim Ama bebek A.i görünüyor ad olarak Ya gerçekten mi? Kızının adı Asel İnci.. Panik oldum. Allah’ım sen koru
Deletedmom104 Avesila Resmen şu an kafam uyuştu gibi, ay umarım o değildir. İnşallah gelir haber verir bize ya da tanıyan çıkar. İçim kötü oldu
Meri-Mel Ay hayır lütfen olmasın ,keşke kimse olmasaydı şuan olan şeye inanamıyorum Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın 🥺😥
pivpivpivahmedmuhsin Yesillimon Dün akşam iftar saatinde olmuş maalesef. Son görülmesi de bir gün önce…
Mmdr aura_meselesi_bu_sekerim ay vallahi kadının profiline girdimde çoğu şeyi uyuyor Allah’ım çok kötü ya
cinkinasi aura_meselesi_bu_sekerim İsim baş harfleri var bebek adı uyumlu ama kadının adını biliyor musunuz
Annekizcicileri cinkinasi bebegın ayıda uyuyor haberde 4 aylık diyor dünde 4 aylık bebek anneleri postuna yorum yapmış galiba o Allah yardımcısı olsun kendinin hayatı tehlıkesı yok sanırım habere göre ama bebek vefat etmiş rabbim sabır versin
Avesila pivpivpivahmedmuhsin Ece Ceren. Bir ara adınızı neden koymuşlar postu vardı. Oraya yazmış baktımda şimdi.
pivpivpivahmedmuhsin Deletedmom104 Benim de. İlk okuduğumda midem bulandı. İkincisinde buradaki hanımefendinin olma ihtimalini öğrenince kusma isteği geldi. Bir titreme geldi. Eğer oysa uzun süre atlatabileceğimi sanmıyorum.
Avesila Deletedmom104 Çok kötü oldum bende ya. Haberdeki kadının isim kısaltması E.C. Buradaki annemizin adıda Ece Ceren. Haberde bebeğin isim kısaltması A.İ bebeğimizin adı Asel İnci. Çaldıran’da uyuyor. Allah’ım sen koru ya Rabbim inşallah o değildir
aura_meselesi_bu_sekerim TospikEmir çoğu yerde a.i yazıyor Eşime düşen ihbarda da Bu arada uzmanın adı Yunus Emre bu yanlış Biz asel inci diye düşündük Girmemiş hiç 1 gündür form a
cinkinasi aura_meselesi_bu_sekerim ya ama bi de Samsunlu eşi vezirköprü haber diyince de bi işkillendim Ay oymuş yazmışlar yorumda 😥