terliklerimlegeldim aura_meselesi_bu_sekerim Umarım o değildir, çok çok etkilendiğim bir olay oldu birde böyle bir şey çıkarsa daha da kötü.
aura_meselesi_bu_sekerim terliklerimlegeldim burda birbirimiz görmesek de sesimizi duymasak da arkds oluyoruz hayatlarımıza dokunuyoruz bi şekilde
aura_meselesi_bu_sekerim mombaby00 akşam mutlaka soracağım Şırnak’ta olay çıkmış destek ekip olarak gitmişler cnm ulaşamadım Ama bebek A.i görünüyor ad olarak
Avesila aura_meselesi_bu_sekerim Ama bebek A.i görünüyor ad olarak Ya gerçekten mi? Kızının adı Asel İnci.. Panik oldum. Allah’ım sen koru
cinkinasi aura_meselesi_bu_sekerim İsim baş harfleri var bebek adı uyumlu ama kadının adını biliyor musunuz
pivpivpivahmedmuhsin Yesillimon Dün akşam iftar saatinde olmuş maalesef. Son görülmesi de bir gün önce…
Bscd1670 aura_meselesi_bu_sekerim Grupta bilgi var ama eşim söylemiyor haberde annenin adı e.c diye geliyor Van habere baktım da 🥹Allahım İnşaAllah o değildir ve buraya yazar 🤲🏻
aselkus09 Bscd1670 o gliba. Eski gonderilerine baktm. Adi ece esi askeri personel vanda yasiyor bebego 4 aylik fln bu bilgiler vr. Bayramda tekirdaga gtckmiss cok uzgunjmmmm cokk
Deletedmom104 Avesila Resmen şu an kafam uyuştu gibi, ay umarım o değildir. İnşallah gelir haber verir bize ya da tanıyan çıkar. İçim kötü oldu
Meri-Mel Ay hayır lütfen olmasın ,keşke kimse olmasaydı şuan olan şeye inanamıyorum Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın 🥺😥
Mmdr aura_meselesi_bu_sekerim ay vallahi kadının profiline girdimde çoğu şeyi uyuyor Allah’ım çok kötü ya