aura_meselesi_bu_sekerim mombaby00 akşam mutlaka soracağım Şırnak’ta olay çıkmış destek ekip olarak gitmişler cnm ulaşamadım Ama bebek A.i görünüyor ad olarak
nrgrvn mombaby00 evet onlarmis ya öğrendiğimden beri kendime gelemiyorum ah yarabbim ne tür bir acıdır herkes onlar diyor ya
Bscd1670 aura_meselesi_bu_sekerim Grupta bilgi var ama eşim söylemiyor haberde annenin adı e.c diye geliyor Van habere baktım da 🥹Allahım İnşaAllah o değildir ve buraya yazar 🤲🏻
terliklerimlegeldim aura_meselesi_bu_sekerim Umarım o değildir, çok çok etkilendiğim bir olay oldu birde böyle bir şey çıkarsa daha da kötü.
aura_meselesi_bu_sekerim terliklerimlegeldim burda birbirimiz görmesek de sesimizi duymasak da arkds oluyoruz hayatlarımıza dokunuyoruz bi şekilde
Avesila aura_meselesi_bu_sekerim Ama bebek A.i görünüyor ad olarak Ya gerçekten mi? Kızının adı Asel İnci.. Panik oldum. Allah’ım sen koru
cinkinasi aura_meselesi_bu_sekerim İsim baş harfleri var bebek adı uyumlu ama kadının adını biliyor musunuz
pivpivpivahmedmuhsin Yesillimon Dün akşam iftar saatinde olmuş maalesef. Son görülmesi de bir gün önce…
aselkus09 Bscd1670 o gliba. Eski gonderilerine baktm. Adi ece esi askeri personel vanda yasiyor bebego 4 aylik fln bu bilgiler vr. Bayramda tekirdaga gtckmiss cok uzgunjmmmm cokk
Deletedmom104 Avesila Resmen şu an kafam uyuştu gibi, ay umarım o değildir. İnşallah gelir haber verir bize ya da tanıyan çıkar. İçim kötü oldu
Meri-Mel Ay hayır lütfen olmasın ,keşke kimse olmasaydı şuan olan şeye inanamıyorum Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın 🥺😥