Gakkoyenge Ya allah kahretsin nasıl kıydın şerefsiz bebiş ya minicik bir bebek o kadın nasıl yaşıcak şimdi ay çok kötü oldum allahın belası Allahım bol bol bol sabır versin güzel anneye ah içim yandı
iperir_bul Mmdr yaa çok üzücü postlarını inceleyince hiç eşinden sorunlarından bahsetmemiş belkide bahsetmek istemedi. Ama ne bilim nasıl bir çıldırma aklını yitirme anı ki bebeğe ve eşine bunu yapabiliyorsun. Kendine yap sadece ne bilim çok üzücü şuan postlardan bu olaydan haberim oldu hiç tanımadığım halde çok üzüldüm Allah geride kalanlara büyük sabır versin
Deletedmom104 Ah, bizim burda içimiz acıdı, canımız yandı. Senin canın kim bilir nasıl yandı. Allah belasını versin, asel inci güzel kuzu Kelimelerim tükendi şu an
Melodimm aura_meselesi_bu_sekerim Medatorler acaba numarasını biliyormu.Yada gmailini?Kayd olurken yaziliyor.
aura_meselesi_bu_sekerim Uykusuzhergeceeee yani biz o diye düşündük ins değildir O da Çaldirandaymis onun da kızı varmış Onunda eşi Samsunluymus
Avesila OptimusPrime Her şey öyle uyuyor ki.. Kondurmak istemiyorum ama o heralde. Buradan yakınına da ulaşmışlar
mrymkrm aura_meselesi_bu_sekerim gördüm şimdi çok kötü oldum ya ara sıra yorumlaşıyorduk çok üzüldüm nasıl dayanır insan Allahim
Semaaa39 Daha düne kadar yorumlarına denk gelşyordum.. Şimdide girdim yaptığı tüm yorumları okudum Ek gıdaya geciceklerşnden Bebeğine verdiği mamalardan bahsetmiş hep.. Ahh ahh nasıl dayanacak buna yüreği Allahım sabırlar versin offf
Minaaelaa Semaaa39 bende aynı şekilde baktım şuan ve kanım dondu sürekli denk geliyordum yorumlara şok geçirdim çok zor çok acı Allahin belası bi anayı evlatsız bıraktı pislik nasıl dayanacak o kadın şimdi Yarabbim sen sabır ver 😶😶😶😭
Biz3kisiyiz_ Semaaa39 evet bende daha dün yorumunu görmüştüm ve aklımda kalmıştı nicki ve profil fotosu nedense şuan da bunu duyunca resmen kalbim acıdı 😢
Avesila Tubatgn Siz numarasına, mailine falan ulaşamıyor musunuz? Yani belki o değildir.. Belkide gerçekten korkunç bir tesadüftür. Off..
traineemom Haberdeki bilgiler ile buradaki annenin bilgileri uyuyor. Sanırım doğru bu hesap. Bebek melek olmuş Allah rahmet eylesin. Umarım annemiz de bir an önce sağlığına kavuşur o adam da cehennem de kahrolsun
aura_meselesi_bu_sekerim traineemom postlarına baktım insan bebeğini herseyden herkesten korur da evde ki babadan da korumaz be Ya sen babasın baba nasıl elin vardı ☹️
Gakkoyenge susunbebekuyuyo kadının yoruma bak ya katile diyo ki çok iyi bi insandı dua edin makineye bağlı yaşıyor bu neyin kafası ya acı çeke çeke geberir inşallah
aura_meselesi_bu_sekerim Esoz1110 cnm yorumları oku anlarsın Bebek ismi a.i geçiyor Çaldıranda o kız da
Tubatgn Avesila Bilgiler gizli maalesef. Ama yukarıda bir yorumda gördüm. Maalesef oymuş.. Kelimeler yetmiyor..