aura_meselesi_bu_sekerim traineemom postlarına baktım insan bebeğini herseyden herkesten korur da evde ki babadan da korumaz be Ya sen babasın baba nasıl elin vardı ☹️
Avesila Tubatgn Siz numarasına, mailine falan ulaşamıyor musunuz? Yani belki o değildir.. Belkide gerçekten korkunç bir tesadüftür. Off..
Tubatgn Avesila Bilgiler gizli maalesef. Ama yukarıda bir yorumda gördüm. Maalesef oymuş.. Kelimeler yetmiyor..
mrymkrm aura_meselesi_bu_sekerim gördüm şimdi çok kötü oldum ya ara sıra yorumlaşıyorduk çok üzüldüm nasıl dayanır insan Allahim
aura_meselesi_bu_sekerim Esoz1110 cnm yorumları oku anlarsın Bebek ismi a.i geçiyor Çaldıranda o kız da
Minaaelaa Semaaa39 bende aynı şekilde baktım şuan ve kanım dondu sürekli denk geliyordum yorumlara şok geçirdim çok zor çok acı Allahin belası bi anayı evlatsız bıraktı pislik nasıl dayanacak o kadın şimdi Yarabbim sen sabır ver 😶😶😶😭
sezer2022 susunbebekuyuyo Allahım sen büyüksün sen iyisini bilirsin, nasıl bi acı nasıl bi dünya olduk 😞😞😞😞 Hiç mutsuz olumsuz postu da yok belki o değildir
Semaaa39 susunbebekuyuyo bebeğini sordu mu söyleyebildiler mi acaba😞 O şerefsizi tüm annelerine elinr bırakcaklar ki ahh ahh
susunbebekuyuyo Semaaa39 detay sormadım arkadaşlarına bilgi geçeceğimi çok üzgün olduğumu baş sağlığı diledim sadece
Biz3kisiyiz_ Semaaa39 evet bende daha dün yorumunu görmüştüm ve aklımda kalmıştı nicki ve profil fotosu nedense şuan da bunu duyunca resmen kalbim acıdı 😢
aura_meselesi_bu_sekerim seninananbirmelektioglum ek gıdadan bahsetmiş Diş çıkarmadan bahsetmiş Allahım bu nasıl acıdır 🥺🥺🥺
traineemom Çok net değil ama fotoğrafını buraya bırakıyorum. Yakınına ulaşabilen varsa bizi de bilgilendirsin. Fotoğrafı ile sorsun bakalım gerçekten bu annemiz mi @Aselincimom
aura_meselesi_bu_sekerim traineemom o yani sanki İsimler uyuyor memleketler uyuyor Onunda eşi uzmandı
pamukseker_ traineemom ne kadar güzel bebek ve anne 🥺🥺 içim paralandı anneye Allah sabır versin çok zor çok 😞
1sirinannesi traineemom Ben bu kadını hep görüyordum yorumlarını falan şok oldum ya elim ayağım titriyor. 😢