traineemom Haberdeki bilgiler ile buradaki annenin bilgileri uyuyor. Sanırım doğru bu hesap. Bebek melek olmuş Allah rahmet eylesin. Umarım annemiz de bir an önce sağlığına kavuşur o adam da cehennem de kahrolsun
aura_meselesi_bu_sekerim traineemom postlarına baktım insan bebeğini herseyden herkesten korur da evde ki babadan da korumaz be Ya sen babasın baba nasıl elin vardı ☹️
Gakkoyenge susunbebekuyuyo kadının yoruma bak ya katile diyo ki çok iyi bi insandı dua edin makineye bağlı yaşıyor bu neyin kafası ya acı çeke çeke geberir inşallah
aura_meselesi_bu_sekerim Esoz1110 cnm yorumları oku anlarsın Bebek ismi a.i geçiyor Çaldıranda o kız da
Avesila Tubatgn Siz numarasına, mailine falan ulaşamıyor musunuz? Yani belki o değildir.. Belkide gerçekten korkunç bir tesadüftür. Off..
Tubatgn Avesila Bilgiler gizli maalesef. Ama yukarıda bir yorumda gördüm. Maalesef oymuş.. Kelimeler yetmiyor..
mrymkrm aura_meselesi_bu_sekerim gördüm şimdi çok kötü oldum ya ara sıra yorumlaşıyorduk çok üzüldüm nasıl dayanır insan Allahim
Minaaelaa Semaaa39 bende aynı şekilde baktım şuan ve kanım dondu sürekli denk geliyordum yorumlara şok geçirdim çok zor çok acı Allahin belası bi anayı evlatsız bıraktı pislik nasıl dayanacak o kadın şimdi Yarabbim sen sabır ver 😶😶😶😭
sezer2022 susunbebekuyuyo Allahım sen büyüksün sen iyisini bilirsin, nasıl bi acı nasıl bi dünya olduk 😞😞😞😞 Hiç mutsuz olumsuz postu da yok belki o değildir
Semaaa39 susunbebekuyuyo bebeğini sordu mu söyleyebildiler mi acaba😞 O şerefsizi tüm annelerine elinr bırakcaklar ki ahh ahh
susunbebekuyuyo Semaaa39 detay sormadım arkadaşlarına bilgi geçeceğimi çok üzgün olduğumu baş sağlığı diledim sadece
Biz3kisiyiz_ Semaaa39 evet bende daha dün yorumunu görmüştüm ve aklımda kalmıştı nicki ve profil fotosu nedense şuan da bunu duyunca resmen kalbim acıdı 😢