Tatlican Uykusuzhergeceeee Allah korusun canm insallh kardesimde kapanir şubatta umreye gidicek kizi ve annem ile
Gupssse Deletedmom_112 yaâ çok güzel masallah en çok heves ettiğim şeylerden biridir 5aylik ve keltos kızımla size masallah diyorum
bebitonunannesi_ milyonlarinsevgilisi_ benimde küçükken saçlarım böyleydi birde elektrik çarpmış gibiydi mahalleden bi kız hep bonus kafa derdi😂
Deletedmom_112 milyonlarinsevgilisi_ bonuslarin tokaya bile ihtiyacı yok her hâli ile çok tarz duruyorlar ♥️
bebitonunannesi_ Deletedmom_112 saç modeli yapmayı bilmem pek elim yatkın değil birgün kızım olursa youtubeden bakarım herhalde dkkddm
milyonlarinsevgilisi_ bebitonunannesi_ hajsja benim hala böyle ve tarayınca o dediğinden oluyo neyseki artık yalnız değilim kızım da eşlik ediyo 😂
Deletedmom_112 Fantaezi_leydiiiy eminim çok tatlı oluyordur 😍bende oğlumun saçını uzatmayı düşünüyorum
Deletedmom_112 kacakcay şimdilik sen almayı seviyorsun ama biraz büyüyünce kendileri almak istiyorlar, kızım toka görünce hemen anne koka koka diye saçını gösteriyor 😂
Deletedmom_112 beyzzsenturkk_ oy yerim ben bunu Maşallah güzel kuzuma ♥️ en sondaki pozun bir benzeride bizde var ilk toka ile tanışmaları hep komik oluyor 😂
Deletedmom_112 Babakaderimizbuymus kız annesi olunca bı anda bana otomatik güncelleme geldi, yoksa bende yapamazdım 😂