beyzzsenturkk_ Deletedmom_112 off cok seviyorum saçlarınııı 11 ay 20 günlük oluuur muuu😂❤️🧿 sonuncu cok komik diye attım daha minicikti tombalak dmemsnalsmwmd
Deletedmom_112 beyzzsenturkk_ oy yerim ben bunu Maşallah güzel kuzuma ♥️ en sondaki pozun bir benzeride bizde var ilk toka ile tanışmaları hep komik oluyor 😂
TubaB beyzzsenturkk_ ya çok tatlı saç modelleri , nasıl sabit tutuyorsunuz 13 aylık bir tane tepeden toplayabiliyorım anca 😅 kaçıyor
Betelgeuse_ Benburayaciplakgeldim geldiiik, gozumuz yaşlı değil 😊 hep bir oğlum olsun istemiştim, herkes güle güle sağlıkla büyütsün yavrusunu 🩷
Sonsuz32 Deletedmom_112 okadar tokası var gel gelım kızımın sacı uzun değil kısa ne taratır nede baglatır oyuzden boynum bükük 😊
Ipek-kizin-annesi Deletedmom_112 bizim kiz asla ne taratir ne de toka taktirir. Boyle bir sac yapmaya kalksam sosyal hizmetler kapima dayanir eziyet mi ediyorsun diye :)
Beyninizikullanmakucretsizdir Benburayaciplakgeldim sen daha don atlet falan almadın mı havalarda soğudu üşürsün guzummmm 😁😁😁
beyzacmvrc Deletedmom_112 kiizm 7 aylık ve saçı çok az sabırla uzamasını bekliyorum uzasa toka koleksiyonu yaparım dayanamayıp şimdiden ufak tefek var tokalari☺️
Babakaderimizbuymus Deletedmom_112 kızım olsaydı yine böyle güzel saçlar yapamazdım allah sanırım ondan dolayı erkek evlat verdi 🤪
Deletedmom_112 Babakaderimizbuymus kız annesi olunca bı anda bana otomatik güncelleme geldi, yoksa bende yapamazdım 😂
Birminikaslan Babakaderimizbuymus ben de diyorum bunu 😃evladım erkek ve ben oğlak burcuyum kızımın saçını yapamadikca sinir krizlerine girerdim iyi ki erkek 😃
Gizemlibirisi https://mutluresim.com/images/2024/01/04/nVPB1L.jpg. Çok fazla var ama yüzü göründüğü için atmak istemedim 🤣 kızım en çok örgü seviyor bu boncuklara bayılıyor.degisik modellerini de aldık.saclarini savura savura kosmasina bayılıyorum.🥰
Deletedmom_112 Gizemlibirisi çok güzel bayıldım ♥️🧿 örgü için benim kızımın saçının biraz daha uzaması gerek, ama boncuk tokalar in linkini istiyorum nereden aldınız
DerinTuana Kızım asla saclarına dokundurmaz.31 aylık oldu toka takma sayısı iki elin parmagını gecmez.
1Annevekizi Deletedmom_112 Kızım 8 aylık saçı 1 yaşında ama hala modeller yapamıyorum bingildagi zarar görmesin diye 🥲
Deletedmom_112 1Annevekizi o sıralar benim yaptığım maksimum saç modellide böyle yandan toka takmaktı 😍
mesepalamudu16 1Annevekizi kız biz 9 aylığız bir damla saçımiz yok ya 😃 masAAllah Sübhanallah bebisinize 🥰
3kedili2bebekli Deletedmom_112 51 günlük ikizlerim var oğlumun baya saçlı kızımın kel olması bu postan beni dışlamış oldu 😀😂😂
lceLady Deletedmom_112 Ay yok ya Bende 3 oglan var Tisort sort iyi Diğer türlü incik cincik ugrasamazdım sanırım 🤣
Deletedmom_112 lceLady gerçekten oğlan çocuğunu giydirmek hazırlamak baya kolaymış, oğlum olunca bende onu anladım.
Rez Deletedmom_112 kıvırbaş kızım asla saçlarına dokundurtmaz 2 günde bir banyoyu o yüzden yaparız ki karışmasın, ıslakken tarıyorum kıvırcık oluyor, asla toka vs istemez , ben de böyle seviyorum :))))
Deletedmom_112 Rez oy Maşallah zaten bu saça toka takarak doğal güzelliğini arka plana atmaya gerek yok ♥️
tineanigra Deletedmom_112 kız annesi olarak benim de gözüm yaşlı ikna edip de at kuyruğu yapabilirsem seviniyorum. saçaklı saçaklı geziyor tüm gün asla hoşlanmıyor saçları ile oynanmasından. Anası kılıklı :)
toffeenut 1Annevekizi Allah iyiliğinizi versin😊 benim kızım da epey saçlı doğdu, dökülür dediler dökülmedi de. Bayağı uzun saçları ama kıvırcık olduğu için boyu pek anlaşılmıyor🫶🏻