Rez Deletedmom_112 kıvırbaş kızım asla saçlarına dokundurtmaz 2 günde bir banyoyu o yüzden yaparız ki karışmasın, ıslakken tarıyorum kıvırcık oluyor, asla toka vs istemez , ben de böyle seviyorum :))))
Deletedmom_112 Rez oy Maşallah zaten bu saça toka takarak doğal güzelliğini arka plana atmaya gerek yok ♥️
tineanigra Deletedmom_112 kız annesi olarak benim de gözüm yaşlı ikna edip de at kuyruğu yapabilirsem seviniyorum. saçaklı saçaklı geziyor tüm gün asla hoşlanmıyor saçları ile oynanmasından. Anası kılıklı :)
toffeenut 1Annevekizi Allah iyiliğinizi versin😊 benim kızım da epey saçlı doğdu, dökülür dediler dökülmedi de. Bayağı uzun saçları ama kıvırcık olduğu için boyu pek anlaşılmıyor🫶🏻
1Annevekizi toffeenut bizde de dökülür dediler dökülmedi tam tersi giderek uzadı 🥲 Ya ne güzel kıvır kıvır saçlar 😍
Masalkizinannesi Deletedmom_112 bu postu görünce aklıma oğlu konuşamadığı için bilmiş bilmiş konuşan kızlardan nefret ettiğini yazan kadın geldi aklıma 😅 buraya gelmesini bekliyorum birkez daha linclemek istiyorum kendisini
leopar Deletedmom_112 az önce bir postta paylaştım orda gözüküyor sadece 😂hiç böyle çekmedim benim bide iki tane cadım var hep değişik değişik takılırız en zevk aldığım şey 😂😂😂
Tatlican Deletedmom_110 yaaa kizzz ben kizim kivircik olmasin diye dua ettim bakimi zorya .ama kizina bayiliyorum masallh❤
Birdunyabircennetannesi Deletedmom_112 Bu post beni ağlattı …. Allah’ım sağlıkla büyümeyi nasip etsin
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi Anladım ama ne desem boş Rabbim sana sabır versin İnşallah 🥺🥺 Meleğin seni cennette bekliyor 🕊️🩷
Deletedmom_112 Birdunyabircennetannesi bir annenin yüreğini sızlatmak istemezdim, Rabbim size sabır versin Cennet de size şefaatçi olacak bir melek bekliyor, Rabbim diğer evladını ayağına taş değmeden sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥️🤲🏻
EcrinMelek1- @Deletedmom_112 kız annesiyim ve bu işlere elim hiiiççç yatkın değil saçlarım küçüklüğümden kapanana kadar hep kısacıktı 🤭 o yüzden şuan sadece kendi saçımı bağlamaya yeteneğim var örgü kıskaç tokaya tutturmak vs asla yapamıyorum başkasının saçına hiç yapamıyorum ben napacam gözüm yaşlı 🥺🤣
Deletedmom_112 EcrinMelek1- bende kendime yapamıyorum, normalde kapalıyım evin içinde de ise her zaman tepemde bir topuz ile dolaşıyor 😂