gulyabani Deletedmom_112 kızımın yaptırdığı maksimum saç budur😂oda resim çekildikten yarım saat sonra falan çıkarıp attı🥹 17 aylık oldu saçı kısa baya yavaş uzuyo benim gibi
Deletedmom_112 Gizemlibirisi çok güzel bayıldım ♥️🧿 örgü için benim kızımın saçının biraz daha uzaması gerek, ama boncuk tokalar in linkini istiyorum nereden aldınız
Deletedmom_112 1Annevekizi o sıralar benim yaptığım maksimum saç modellide böyle yandan toka takmaktı 😍
Deletedmom_112 lceLady gerçekten oğlan çocuğunu giydirmek hazırlamak baya kolaymış, oğlum olunca bende onu anladım.
Deletedmom_112 Rez oy Maşallah zaten bu saça toka takarak doğal güzelliğini arka plana atmaya gerek yok ♥️
mesepalamudu16 1Annevekizi kız biz 9 aylığız bir damla saçımiz yok ya 😃 masAAllah Sübhanallah bebisinize 🥰
Afro-dit Deletedmom_112 Uzun saçlı olunca güzel örgüler bağlamalar yapılıyor anasinifina basladigi için kestirdim taratmiyordu uzasın inşallah yeniden yapmaya devam 🥰🥰🥰
esmanursultan Benim üç oğlandan sonra bir kızım oldu çok güzel bir duygu binlerce hamdolsun rabbime ❤️
Deletedmom_112 Birdunyabircennetannesi bir annenin yüreğini sızlatmak istemezdim, Rabbim size sabır versin Cennet de size şefaatçi olacak bir melek bekliyor, Rabbim diğer evladını ayağına taş değmeden sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥️🤲🏻