bebitonunannesi_ milyonlarinsevgilisi_ benimde küçükken saçlarım böyleydi birde elektrik çarpmış gibiydi mahalleden bi kız hep bonus kafa derdi😂
milyonlarinsevgilisi_ bebitonunannesi_ hajsja benim hala böyle ve tarayınca o dediğinden oluyo neyseki artık yalnız değilim kızım da eşlik ediyo 😂
Deletedmom_112 Fantaezi_leydiiiy eminim çok tatlı oluyordur 😍bende oğlumun saçını uzatmayı düşünüyorum
Deletedmom_112 kacakcay şimdilik sen almayı seviyorsun ama biraz büyüyünce kendileri almak istiyorlar, kızım toka görünce hemen anne koka koka diye saçını gösteriyor 😂
Deletedmom_112 beyzzsenturkk_ oy yerim ben bunu Maşallah güzel kuzuma ♥️ en sondaki pozun bir benzeride bizde var ilk toka ile tanışmaları hep komik oluyor 😂
Deletedmom_112 Babakaderimizbuymus kız annesi olunca bı anda bana otomatik güncelleme geldi, yoksa bende yapamazdım 😂
gulyabani Deletedmom_112 kızımın yaptırdığı maksimum saç budur😂oda resim çekildikten yarım saat sonra falan çıkarıp attı🥹 17 aylık oldu saçı kısa baya yavaş uzuyo benim gibi
Deletedmom_112 Gizemlibirisi çok güzel bayıldım ♥️🧿 örgü için benim kızımın saçının biraz daha uzaması gerek, ama boncuk tokalar in linkini istiyorum nereden aldınız
Deletedmom_112 1Annevekizi o sıralar benim yaptığım maksimum saç modellide böyle yandan toka takmaktı 😍
Deletedmom_112 lceLady gerçekten oğlan çocuğunu giydirmek hazırlamak baya kolaymış, oğlum olunca bende onu anladım.
Deletedmom_112 Rez oy Maşallah zaten bu saça toka takarak doğal güzelliğini arka plana atmaya gerek yok ♥️