Gupssse Deletedmom_112 bandanayi ne kendi ne abisi bırakmıyor bihevesle hamileyken her renkten aldım ama
Deletedmom_112 milyonlarinsevgilisi_ bonuslarin tokaya bile ihtiyacı yok her hâli ile çok tarz duruyorlar ♥️
Deletedmom_112 Deletedmom_98 Maşallah bu çok yakışıklı 🧿 bak burası kız anası kaynıyor kaparlar oğlunu 😂 benim oğluşumun saçlar da İnşallah böyle kıvır kıvır olur bayılıyorum kıvırcık erkek çocuklarına 😍
Deletedmom_98 Deletedmom_112 Ahahhaa kaptırtmaaaam😂😂 Ailenizde varsa kesin olur çünkü kıvırcık baya baskın gen😁 Saçları bana çekmiş babası kel😁 Ama ben siyah saçlıyım saç rengi baba tarafı😁
Afro-dit Deletedmom_112 hindistan cevizi yağı uzatıyor canım ben devamli sürdüm banyodan önce birde zishubu var ya Instagram da o bir ürün yaptı o da uzatiyormus kullananlar memnun 🥰🥰
Deletedmom_112 Deletedmom_98 benimkilerin babası da eski kellerden çok şükür saçları bana çekmiş bizim tarafda kıvırcık çok benimse kivirciga yakın dalga, galiba oldu bu iş 😄
Prenses_annesi04 Deletedmom_112 benmki izinde vermiyor ama biliyomusun asla teması sevmez ve kesinlikle saçlarına dokunmazsin 😂süslü Pakize aslında ama işte konu saç olunca izin vermiyor
Deletedmom_112 ekin_ bende hep tepeden topuz ile takılıyorum ama konu kızım olunca izleye izleye öğreniyorum 😂
Deletedmom_112 Gizemlibirisi 23 aylık ve 6 aylık 2 bebekle çarşı pazar yolunu unuttum 😄 bir ara çıkınca bende kızıma alayım 🌸