Deletedmom_112 Birdunyabircennetannesi bir annenin yüreğini sızlatmak istemezdim, Rabbim size sabır versin Cennet de size şefaatçi olacak bir melek bekliyor, Rabbim diğer evladını ayağına taş değmeden sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥️🤲🏻
Deletedmom_112 EcrinMelek1- bende kendime yapamıyorum, normalde kapalıyım evin içinde de ise her zaman tepemde bir topuz ile dolaşıyor 😂
Deletedmom_112 aybikreis normal lastikler çok sıkıyor ama bunlar sıkmıyorlar, her zaman bir tık gevşek yaparım.
Prenses_annesi04 Deletedmom_112 maşllah saçları çok güzel benim kızımın saçları henüz bu denli toplanacak kıvamda değil (4 aylıkken bitten kaynaklı kestirmistim😔)ama olsada birakirmi bilmiyorum birsuru yoka aldım ama hala cimcime tokatla devam ediyoruz😂
Seydameva Deletedmom_112 kızımın saç tokası takılar bijuteri ürünlerinde fazla şanslı çünkü babası bu işi yapıyor 😂 pek çok var ama en basit saç modelini atayım bende 🙈
Deletedmom_112 traineemom Maşallah çok güzel 🧿♥️ o şampuanı bende aldım ama daha denemedim evde ki bitsin diye bekliyordum
Gupssse Deletedmom_112 bandanayi ne kendi ne abisi bırakmıyor bihevesle hamileyken her renkten aldım ama