Kv aram ilk nisanliyken iyidi evlendik baktimki sürekli millete beni dedikodu ediyor büyük Bi kavga ettim 6 ay konuşmadık doğurdum geldi yapıştı aramız yine iyidi 7 ay sürdü oda tabi hep ben alttan aldım aramız bozulmasın eşim üzülmesin diye çokta idare ettim küçük oğluna baktım eltim aynı şekil değil asla muhatabı almaz bunları neyse ben yine hamileyim heykeller üstümde iki de bir gelip gidip bu kız aç bu çocuk niye kusuyor yarabbim uyardım anne ben gebeyim bunalıyorum bırak çocuğuma ben kendim bakayım dedim hemen küstü herboka küser anne seninde yasin var birbirimizi kırmayalım boş yere dedim başladı ooo ben yaşlanmışım kafam basmiyormu demek istiyorsun bissuru şey evden gitti engellemiş bissuru mesaj atmış eşimle arama yansıdı evi yıktım çünkü haklıyım yeter dedim ya bosanalim dedim sizleri ugrascam neyse eşim kv aradı başladı ağlamaya benim tansiyonum var hiç bisey yemedim hadi gel gidelim yazık günah kimse üzülmesin ortada hicbisey yok dedim kalktık gittik bin pişman oldum o iğrenç suratını sallıyor ben hala konuşuyorum anne bak herseye kuruyorsun doğuran kadar beni darlama şöyleydi böyledi duvara söylesem sarılır vallahi eşim anladı geldik eşim muhatap olma o iyi değil stres yapma çocuğa bisey olcak dedi 2 hafta olacak görüşmüyoruz KB çağırıyor torun sevcem diye eşimle kızımı yolluyorum kv bugün zili çalıyor eşim çıktı kapıya menemenlik kislik kavanoz yapmıştık yazın beraber onları yollamış bizim hakkımızı bide kesme makarna falan yollamış eşim gel anne dedi yok babana yemek koysam dedi normalde arkamdan konuştuğunu duymasam gel anne diye zorla alırdık içeri gönlünü yapardık eşimde bekledi ama yapmadım yeter artık 7 ay boyunca ben ona hizmet ettim kadin arkamdan konuş konuş bitiremedim bıktım dahada düzelmez