Biz3kisiyiz_ Deletedmom_112 Max yapabildiğim bu ya saç konusunda asla el becerim yoktur 😂 18 aylık saç var ama yapan anne yok napalim kuaföre gitcez mecbur 🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesi Anladım ama ne desem boş Rabbim sana sabır versin İnşallah 🥺🥺 Meleğin seni cennette bekliyor 🕊️🩷
ilon Deletedmom_112 kız annesiyim ama benim de gözüm yaşlı 18 aylık kızımın toplasan sadece birkaç hafta toplayabildim o da küüüçücük bir lastik toka ile doğduğu zaman dümdüz arazi kafası bir tel yoktu 15 aylığa kadar anca çıktı biraz toplanacak kıvama geldi çok az sonra aklıma girdiler keselim daha güzel çıkar diye kıyamazdım ama bir anlık gaflete düştüm kestim 🥲şimdi yeni yeni çıkıyor bir seneye toplarım inşallah 😂🥲🥲
UcuBulunamayanBant Deletedmom_112 ayh sabırsızlıkla bekliyorum saclari uzasada guzel guzel sekil versem diye 🥰 27aylik bi oglum var saclari gur ve uzundu bebekken toplardim babasi kizin olsada onu suslesen oglumu rahat birak derdi simdi 3aylik kizim var sabirsizlikla bekliyorum saclarinin uzamasını
Hamburgerr Deletedmom_112 wax hangisini kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? benim kızımında çok bebek saçı var model yaparken zorlanıyorum 🙈 yakın zamanda en beğendiğim model de bu oldu
CmreKSidar Deletedmom_112 anası aldığı her tokayı kaybettiği için en fazla böyle birde en sevdiğim hali duştan çıktıktan sonra🥺🤎 saçlarının arkası uzamadığı icin daha böyle modeller yapamıyoruz
Tatlican Uykusuzhergeceeee Amin bende paylasip kardesim diye yazmiyorum öyle dusunulecegi aklima gelmemisti yazman iyi oldu
traineemom Deletedmom_112 Ay ay ay geldi benim sevdiğim post ❤️❤️❤️❤️ Kızım şimdilerde 4 yaşına girecek. Saç uçları çok kuruydu, yıpranmış gibi. “Johnson’s Baby Işıldayan Parlaklık” serisine geçiş yaptık. Efsaneeeeee 👌🏻 Kız anneleri alsın, kullansın. Yumuşacık ve parlak yaptı saçlarını 👍🏼 İyi seyirler efenimmm 😍
Deletedmom_112 traineemom Maşallah çok güzel 🧿♥️ o şampuanı bende aldım ama daha denemedim evde ki bitsin diye bekliyordum
Tatlican Uykusuzhergeceeee Allah korusun canm insallh kardesimde kapanir şubatta umreye gidicek kizi ve annem ile